2777
2789
عنوان

میخوام‌اکسم رو به خودکشی تهدید کنم💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
اینقدر عاشقم بود فک میکردم هرکاری کنم نمیره

چه ربطی مگه آدم هرکسی دوسش داشته باشه تو باید اینقد درحقش بد کنی؟ که نمیره ؟ اگر برعکس بود تو خودت حاضر به برگشتن میشدی؟ 

قبل از هرچیز برو پبش مشاور رو خودت کار کن شاید اگر ببین تغییر مثبت کردی شانسی باشه 

وگرنه حاضرم قسم بخورم حتی اگرم برگرده شما بازم به رفتار ادامه میدی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش عدر خواهی کردم گفت همون روز که با دوستم دیدمت ببخشیدمت بهم میکه دوست دختر خوبی هستی ولی مادر و خ ...

به نظرم که ازت قطع امید کرده تورو در حد دوس دختر میبینه البته معذرت میخوام ولی خودت حد خودتو انقدر پیشش اوردی پایین خیلی کار چیپیه بعد کات با دوس پسرت بری با رفیقش با با این پسر و اون پسر استوری بذاری نظرم اینه توهم از فازش بیا بیرون

خدای من چه پسر جنتلمنی اقا اینارو از کجا پیدا میکنین خخخخخخخخ

ب نظرت ممکنه برگرده؟ بهم میکه میخام بدونم ده سال دیگه کی کنارتع! فک کردی این قیافه و چهره ات تا اخر واست میمونه؟! 

خودش میکه عاشقتم ولی نمیخام بازیت بدم ب نظرت فازش جبه

ازش عدر خواهی کردم گفت همون روز که با دوستم دیدمت ببخشیدمت بهم میکه دوست دختر خوبی هستی ولی مادر و خ ...

راس می‌گه اون بخشیدنی که گفته یعنی کامل براش تموم شدی با دوسته طرف بیرون بودی آشغال 

لطفا برای قبولیم توی کنکور دعا کنید🥺💖

ب نظرت ممکنه برگرده؟ بهم میکه میخام بدونم ده سال دیگه کی کنارتع! فک کردی این قیافه و چهره ات تا اخر ...

هیچی دگ با رفتارت مطمعن اینده روشنی داری خخخ هیچوفتم برنمیگرده بشین یکم رو اخلاقات کار کن تا بعدی بیاد 

چه ربطی مگه آدم هرکسی دوسش داشته باشه تو باید اینقد درحقش بد کنی؟ که نمیره ؟ اگر برعکس بود تو خودت ح ...

خودش میکه خودشیغته ای 

تا اخر عمرت همینی هرچی میگم تغییر کردم میگه اگه اینجوریه خوشحالم واست

بهش میگم میخام برگردم میکه تو شاید دوست دختر خوبی باشی ولی خانم و مادر خوبی قطعا نیستی نمیخام اذیتت کنم 

به نظرم که ازت قطع امید کرده تورو در حد دوس دختر میبینه البته معذرت میخوام ولی خودت حد خودتو انقدر پ ...

من اینقدر عاشقشم خاضرم حتی فقط دوست دخترش باشم فقط میخام کنارش باشم 

به نظر من این آدم تو رو برای زندگی و ازدواج میخواسته خیلی پاپیچش نشو یه پیام به عنوان آخرین پیام بده که من اون زمان اون کارهارو از رو ناپختی و بی تجربگی کردم الانم پشیمونم و بعد از جدایی از تو فهمیدم که چقدر دوست دارم به هر حال این آخرین پیاممه امیدوارم منو ببخشی و اگه برگردی مسلما با عقل الان و تجربه الانم یه رابطه سالم و درست و پیش میبریم اگه هم نخواستی به تصمیمت احترام میزارم و خداحافظی کن اگه بخواد برمیگرده اگر نه که هر کاری بکنی فقط بیشتر خودتو از چشمش میندازی

خودش میکه خودشیغته ای تا اخر عمرت همینی هرچی میگم تغییر کردم میگه اگه اینجوریه خوشحالم واستبهش میگم ...

والا اینکارا به خودشیفتگی نمیخوره 

تغییر کردن خود به خود نمیشه 

چرا نمی ی مشاور؟ 

بگی تغییر کردم اون باید تغییر رو توی تو ببینه یانه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خودش میکه خودشیغته ای تا اخر عمرت همینی هرچی میگم تغییر کردم میگه اگه اینجوریه خوشحالم واستبهش میگم ...

منظورش اینه که در نهایت نمیخواد با تو ازدواج کنه و به نظرش تو برای رابطه‌ی بلند مدت مناسب نیستی.

چون در طول رابطتون خیلی رفتارای هیجانی و سمی نشون دادی. این رابطه هیچوقت درست نمیشه و خودت مقصرش بودی فقط اینا تجربه بشه برات برای آیندت.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

2810