2777
2789

من قبلا ینی ۷ ۸ سال پیش چادری و با حجاب بودم

گذشت تا کم کم چادرو گذاشتم کنار و بعد حجابم کلا گذاشتم کنار الان خیلی وقتا شالم نمیندازم 

ولی خسته شدم بخدا قصدم این نیست تو تاپیکم بحث حجاب بشه یا تبلیغ کنم و الکی بگم 

تاپیکای قبلم هس میتونین ببینین

خسته شدم از اینکه هر کی میاد سمتم میگه از هیکلت از تیپت قیافت خوشم اومد و دنبال رابطه جنسی ان خسته شدم که منو به چشم یه طعمه ببینن یا هر ادمی بیاد سمتم بهم متلک بندازه لذت ببره ازم نسبت به خودم پر از حس بد شدم یا ادمایی سمتم میان که اصن شبیه من نیستن من ظاهرم امردزیه ولی حد و مرزام اصن اونطوری نیس روابط ازاد دوس ندارم.

تصمیم گرفتم محجبه تر بشم چادری نمیشم چون واقعا سختمه ولی میخوام موهامو کمتر بیرون بدم مانتوهای بلند تر و شلوارای ازادتر بپوشم و اگه خدا کمک کنه نمازامم شروع کنم عکسای بی حجاب اینستامو امروز حذف کردم. از طرفی میگم الان همه تو جامعه این مدلی هستن من این وسط ممکنه متفاوت بشم و دربارم قضاوت بد کنن

نمیخوام یهو خیلی تغیر کنم و بعدا پشیمون بشم میخوام کم کم برگردم به ادم قبلی چن سال 

کسی مث من بوده؟ بعدا پشیمون نشدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

حالا لازم نبود تاپیک بزنی دنبال بحثی مگه؟ 

درباره مورد قضاوت قرار گرفتن والا تو جامعه همه مدل ادم هست الانم ادما فرهنگشون بالا رفته کم پیش میاد ببینم کسی درباره حجاب کسی قضاوت کنه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

ببین من نصف تاپیکاتو نگاه کردم با هر کس و ناکسی دوست میشی از هر کس و ناکسی تو کوچه خیابونه اینور اونور شماره می‌گیری معلومه دیگه چی میشه آخرش ربطی به پوشش نداره ربط به رفتار خود آدم داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

حضرت زینب که میلادشون بود حجابشون رو در سخت ترین شرایط کنار نذاشت 

دعای خانوم زینب س پشت سرت 

حجاب  زیباست و  لبخند خدای خودت را وقتی حجاب داشته باشی احساس میکنی

اولا آفرین بہ طرز فڪروتصمیمت،دوما دیدم بہ خانم محجبہ جرأت ندارن بدنگاه ڪنن ولے دختر بےحجاب اینهارو گستاخ تر ڪرده وراحت چشم چرونے مےڪنن و... چون امثال این دخترها خودشون اجازه لمس بانگاه هرز رو میدن😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

من هیچوقت بی حجاب نبودم ولی خیلی هم محجوب نبودم الان با گذشت زمان حجابم بیشتر شده چون راحتترم . اصلاااااا دوست ندارم کسی اندامم رو ورانداز کنه و حریصانه نگام کنه 

بی بی فیس م سفیدم بعد چند بارداری بدنم شبیه دختراس وقتی حجابم کمتره انگار دارن گوشت تنمو با چشماشون میخورن نکبتا 🥴

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
ببین من نصف تاپیکاتو نگاه کردم با هر کس و ناکسی دوست میشی از هر کس و ناکسی تو کوچه خیابونه اینور اون ...

خب اره ولی پیشنهادامم زیاده 

ینی هر دفه میرم بیرون یکی پیشنها میده ولی هیچ کدوم درست نیستن 

داداش من یه پسره سن کمی هم نداره ۳۳ سالشه یه جمله‌ای یه بار به من گفت هیچ وقت از یاد من نمیره می‌گفت شما خودتون رفتارتون درست باشه لختم بیایید تو کوچه خیابون هیچکس جرات نمیکنه به شما چیزی بگه همیشه هم می‌گفت سنگ سنگین روی زمین میمونه زلزله هم نمی‌تونه تکونش بده سنگ سبک و بادم با خودش به این طرف و اون طرف می‌بره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
داداش من یه پسره سن کمی هم نداره ۳۳ سالشه یه جمله‌ای یه بار به من گفت هیچ وقت از یاد من نمیره می‌گفت ...

ولی رفتار من اصلا زننده نیس 

خدا شاهده که من هیچ وقت تو خیابون واسه کسی دلبری نکزدم که شماره بگیرم 

2809