2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 280 پست
خودت با زبون خودت تو تاپیکی که ترکید گفتی که منتظر فیلم من بودی و هنوزم فکر میکنی فیک بودم حتی ریپلا ...

همین الان از تاپیکای خودت اسکرین بزار تا ببینم من کی گفتم فیکی

خودت بالا گفتی من توی تاپیکات گفتم فیکی الان میگی ترکیده؟😅

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش، چیزی که میاد از چیزی که از دست رفته بهتره🤍🌼🖇️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا برات متاسفم تو حال منم وقتی زایمان کردم بد کردی الان گیر دادی به دوستم

باور کن اصلا شخصیت مهمی نیستی واسم که بخوام دنبال فیک بودن یا نبودنت باشم نمیدونم چرا انقد داری خودتو میچسبونی که میشناسمت😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان از تاپیکای خودت اسکرین بزار تا ببینم من کی گفتم فیکیخودت بالا گفتی من توی تاپیکات گفتم فیک ...

من حتی تاپیکام رو نخوندم انقد حالمو بد کردین تاپیکامو ببینی من فقط  صفحه اول دومش هستم دیگه رفتم تاپیکم تا صفحه ۱۸۰هم رفته و من نیودم به نظرت چرا انقد پیش رفته چون ادمای مثل شما دنیال زیر بغل مار بودن و ادامه میدادن و میگفتن فیک من هزاران بار گفتم فیک نیستم  خداروشکر دست چن نفر رو شد که فیک بودن و من خوشحال شدم که کاربرا فیک های واقعی رو شناختن 

مگه شما دیروز ریپلای نزدی گفتی منتظر فیلم اون خانمی که زایمان کرده بودی و نزاشت 

من همون خانمم و اتفاقا فیلمم گذاشتم  به خاطر شما وسط درد کشیدن از اتاق زایمان فیلم گرفتم گذاشتم تا ثابت کنم فیک نیستم خودت بارداری میدونی چقد سخته این همه فشار من از بی کسی اومدم تاپیک زدم اینجوری سرم ریختن که چطور اجازه دادن گوشی دست بگیری و فلان.....  

"برای ستمگران یار و یاوری نیست"           پسرم !کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم 

2804
باور کن اصلا شخصیت مهمی نیستی واسم که بخوام دنبال فیک بودن یا نبودنت باشم نمیدونم چرا انقد داری خودت ...

نمبچسبونم فقط عصبیم چون شما کاری کردین که من افسردگی گرفتم 

همین وگرنه اینجا مجازیه و ادمای مثل شما زیاده  

"برای ستمگران یار و یاوری نیست"           پسرم !کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم 

من حتی تاپیکام رو نخوندم انقد حالمو بد کردین تاپیکامو ببینی من فقط صفحه اول دومش هستم دیگه رفتم تاپ ...

شما به من تهمت زدی که من بهت توهین کردم گفتم فیکی توی تاپیک های خودت

منم الان دارم میگم اسکرین بگیر من ببینم توی کدوم یکی از تاپیکات بهت گفتم فیکی تا ازت معذرت خواهی کنم 

اگه ام چیزی پیدا نکردی که مطمئنم پیدا نمیکنی چون من اون موقع خواننده خاموش بودم حتی یه کامنتم نمیزاشتم واسه کسی حق الناسش گردن خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری اسی لناخوبه مراقب عروسمون باش

فدات درد دارم هنوز 

گوسفند کشتن مادر شوهرم اینا فامیل شوهر اومد در گوش لنا اذان گفت رفت ولی کلی گریه به بدبختی خوابید الان وقت کردم بیام 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

شما به من تهمت زدی که من بهت توهین کردم گفتم فیکی توی تاپیک های خودتمنم الان دارم میگم اسکرین بگیر م ...

شما خودت نگفتی منتظر بودی ثابت کنم فیک نیستم و نکردم؟؟  بگو نگفتی؟ 

اسی ببخشید ناراحت نشی روی صحبتم کلی هست. کلا نمیدونم تعریف کردن داستان زایمان چه جذابیتی داره که بعضیا خوششون میاد تعریف میکنن...اصلا خوشم نمیاد تعجب می‌کنم چطور بعضیا براشون جذابه🥴🥴😖😖

شما خودت نگفتی منتظر بودی ثابت کنم فیک نیستم و نکردم؟؟ بگو نگفتی؟

دارم میگم اسکرین بده دیگه از تاپیکات

تاپیکات که نترکیده ترکیده؟؟؟

پس اسکرین بده ببینم کی گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پمپ درد میگرفتی ضرر نداره عزیزم خودتو اذیت کردی

چون به بچه شیر میدادم بی حال میکنش