2777
2789
دختر داییم برا دخترش خواستگار اومده طرف دوتا خونه داده گذاشته تو کار ساخت و ساز برگشتن مبگن ی خونه ب ...

بخدا هیچکس با پول خالی خوشبخت واقعی نشده انقدررررر زندگی هارو و خودتون ب تباهی نکشونید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از لذت های زندگی حضور کنار فردیه که باهاش تا اخر عمر هم مسیر باشی و برای پیشرفت هم تلاش کنید تو ...

خب اينا ب شرطي هست ك ادم مناسب و دلخواه و همراه پيدا بشه وگرنه ازدواج با كسي غير اين بجز اعصاب خردي چيزي نداره ضمن اينكه بعضيا اصلا تمايلي ب چه داشتن ندارن

خب اينا ب شرطي هست ك ادم مناسب و دلخواه و همراه پيدا بشه وگرنه ازدواج با كسي غير اين بجز اعصاب خردي ...

خب چی بگم ادم تنها بمونه تا کی؟

تو خودت خدایی میتونی یه عمر بدون کسی کنارت زندگی کنی

2804
بخدا هیچکس با پول خالی خوشبخت واقعی نشده انقدررررر زندگی هارو و خودتون ب تباهی نکشونید.

همون دیگه هرچی گفتم بقیه چیزا بسنج 

کلا طرف رد کردن 

فقط موقعیت مالی

درسته مالی مهمه

هم سطح بودن مهمه.من اتفاقا چون خونه داشتم موقعیت مالبم خوب بود ب شوهرم اول خواستگاری گفتم خودم دادم میخوام هم سطح باشیم 

خانواده اش گفتن ماهم براش خونه خریدم و اخر دبه کردن کلا خیلی ازم خانواده اش سواستفاده کردن دلخوری پیش اومد 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خب چی بگم ادم تنها بمونه تا کی؟تو خودت خدایی میتونی یه عمر بدون کسی کنارت زندگی کنی

عزیزم هیچ کس نمیخواد تنها بمونه ولی واسه بعضیا مثل من شرایطش جور نمیشه و قسمت نمیشه

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

اخلاقش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری نمیشه نظر داد .....من بودم چند ماه باهاش رفت و آمد میکردم ببینم از لحاظ روحی باهاش آرامش دارم یا نه بعد تصمیم میگرفتم..........تنهایی بهتر ازینه که کسی سوهان روحت  بشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چی میشه؟ واقعا جدی سوال کردی؟ربع ساعت بشین خودتو تو اون شرایط قرار بده ببین چی میشه

حالا انگار اونایی که شوهر کردن به کجا رسیدن

هیچ اتفاق خاصی نمیفته والا

ازدواجو الکی انقد بزرگش کردن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ب حق چیزای ندیده و نشندیده خونه و ماشین پعمولی چیه ...والا بخدا دخترا شما با توقع ها عجیب غریلتون کا ...

واقعا خیلییی پرتوقع شدن

یه جوری میگن خونه و‌ ماشین معمولی انگار حالا خودشون همین معمولی رو دارن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
2809