2777
2789

ب حق چیزای ندیده و نشندیده خونه و ماشین پعمولی چیه ...

والا بخدا دخترا شما با توقع ها عجیب غریلتون کاری کردید ک مردها از زمدگی و ازدواج متنفرشدنه و زندگی های متاهلی هم پاشیده

حالا دختره اصلا ازدواج نکنه . چی میشه مگه ؟

چی میشه مگه؟ دوسال دیگه چهل سالشه

ایشالا سایه پدر مادر بالاسرش باشه ولی خب تا اخر عمرش که نمیتونه تنها باشه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتظار داری فقط از روی دیپلم و لیسانس نظر بدیم.

دختر ۳۸ ساله ای که هنوز نمیدونه ملاک ازدواج چیه بهتره اطلاعلتش رو ببره بالا و بعد به ازدواج فکر کنه

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
2805

ازدواج خیلی پیچیده تر و فراتر از این مسائله و نمیشه با ذکر  چهارتا از شرایط دو طرف و بدون دیدن و شناخت نظر داد 

خودتون باید بسنجید و تصمیم بگیرید 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

والا من ۲۲ سالمه خواستگار ندارم چرا ؟ چون اصلا ازدواج سنتی دیگ وجود نداره شاید باشه ولی کم ..

یا خودت باید انتخاب کنی به معیارات بخوره یا همینطوری سنتی 

که دیگ اگر دلش به ازدواج باشه نباید وسواس به خرج بده 

چون خودش شاغل نیس 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
خب تو بگو چي ميشه

یکی از لذت های زندگی حضور کنار فردیه که باهاش تا اخر عمر هم مسیر باشی و برای پیشرفت هم تلاش کنید تو اون مسیر فرزند های متولد بشن که قراره از پدر و مادرتون هم براتون عزیز تر بشن

قراره پیشرفتشون رو ببینی و حال دلت خوب بشه

قراره باهم مسافرت برین و لحظات خوبی رو باهم بگذرونین

تشکیل خانواده واقعا مزیت هاش چیزی نیست که ما بگیم

مثل حضور پدر و مادر خوب تو زندگیمونه ، نمیشه توصیفش کرد

ب حق چیزای ندیده و نشندیده خونه و ماشین پعمولی چیه ...والا بخدا دخترا شما با توقع ها عجیب غریلتون کا ...

دختر داییم برا دخترش خواستگار اومده طرف دوتا خونه داده گذاشته تو کار ساخت و ساز 

برگشتن مبگن ی خونه باید بخری من باید طرف میگه من کارم ساخت ساز اون بزارم برا خرید خونه نمیتونم کار کاسبی کنم 

کلی ایراد مالی 

هی از من مشورت گرفت  میگم اخلاق رفتار ووو بسنج فقط مالی میسنجن 

جالبه خودشون کل داراییشون ۱۵۰ پول رهن همین

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
2809