2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم قبول نمیکنه خیلی اذیت میکنه میگه بی بی چک قبوله

می‌دونی دوره بارداری چقدر باید بری دکتر چکاپ بشی کلی آزمایش سونو بدی 

شوهرت برای یه آزمایش معمولی قبول نمیکنه خب وای به حال اون موقع که حسابی اذیتت می‌کنه 

2805
بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شد ...

منم دقیقا ۸ ماه شد، این ماه نشه میرم دکتر دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره

من کاری به زندگیت ندارم 

اما چرا واسه اینکه مثبت نشه ناراحتی 

هنوز خیلی بچه ای 

کم تو این مسائل خودتو اذیت کن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂
می‌دونی دوره بارداری چقدر باید بری دکتر چکاپ بشی کلی آزمایش سونو بدی شوهرت برای یه آزمایش معمولی قبو ...

نه الان سختشه برا ولی اون وقت دیگه مشکلش نیست دکترم رفتم برا چکاپ گفت سالمه سالمی

فقط ورزش پریدنی و حلقه بده .

ورزش عادیتو فعلا میتونی بری .

ی هفته بعد تاخیر پریود بیبی بزن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به قول جان میلتون: ذهن در جای خودش، می‌تونه از جهنم یک بهشت و از بهشت یک جهنم بسازه....قدرت ذهنتو دست کم نگیر.
من کاری به زندگیت ندارم اما چرا واسه اینکه مثبت نشه ناراحتی هنوز خیلی بچه ای کم تو این مسائل خودتو ا ...

سن یه عدده نمیخوام خودمو بگم اما عقل و شعور هست که مهمه سن اصلا مهم نیست

نه الان سختشه برا ولی اون وقت دیگه مشکلش نیست دکترم رفتم برا چکاپ گفت سالمه سالمی

سنت کمه بدنت هنوز اماده نیست 

منم یه رفیقی داشتم هم سن شما ازدواج کرد دکتر گفته بود بهش

2809