2777
2789
عنوان

بارداری

1124 بازدید | 123 پست

سلام وقتتون بخیر

من حدود ۶,۷ماهه تو اقدامم بعد نزدیک دوهفته ورزش رو شروع کردم میرم کلاس فیتنس بعد امروز دومین روزی هست که عقب انداختم من همیشه سر تایم میشدم بعد به نظرتون تست بزنم یا نه چون میترسم اگه یه درصد حامله باشم تو ورزش اتفاقی بیفته اخرین تست هم یه ماه پیش بود زدم منفی بود نمیدونم بزنم یا نه چون بعد از تست اگه منفی باشه خیلی تو روحیه و حالم تاثیر بدی میذاره نمیدونم چیکار کنم ،بعد اینم بگم این چند روزه خیلی داره نشونه میاد برام نمیدونم چه جوریه مامانم خواب دیده بچه دارم ،تازگیا یه جفت کبوتر اوردیم تو خونه مون شوهرمم خواب دیده کبوتر ها تخم گذاشتن ،خودمم دیشب خواب دیدم یدونه پسر به اسم یاسین دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شده که انقددیرباردارمیشن مردم🤒🤒دیروزپریودشدم دوروزه گریه میکنم🥺🥺فردادیگه میرم دکترفایده نداره اینشکلی

بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شد ...

بمیرم برات انشاالله هرچی به صلاح خیرت هست خدا مقدر کنه برات امیدت به خدا باشه

2809