من حدود ۶,۷ماهه تو اقدامم بعد نزدیک دوهفته ورزش رو شروع کردم میرم کلاس فیتنس بعد امروز دومین روزی هست که عقب انداختم من همیشه سر تایم میشدم بعد به نظرتون تست بزنم یا نه چون میترسم اگه یه درصد حامله باشم تو ورزش اتفاقی بیفته اخرین تست هم یه ماه پیش بود زدم منفی بود نمیدونم بزنم یا نه چون بعد از تست اگه منفی باشه خیلی تو روحیه و حالم تاثیر بدی میذاره نمیدونم چیکار کنم ،بعد اینم بگم این چند روزه خیلی داره نشونه میاد برام نمیدونم چه جوریه مامانم خواب دیده بچه دارم ،تازگیا یه جفت کبوتر اوردیم تو خونه مون شوهرمم خواب دیده کبوتر ها تخم گذاشتن ،خودمم دیشب خواب دیدم یدونه پسر به اسم یاسین دارم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شد ...
منم دقیقا ۸ ماه شد، این ماه نشه میرم دکتر دیگه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫