2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 123 پست

متولد ۸۷ هستی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم قبول نمیکنه خیلی اذیت میکنه میگه بی بی چک قبوله

می‌دونی دوره بارداری چقدر باید بری دکتر چکاپ بشی کلی آزمایش سونو بدی 

شوهرت برای یه آزمایش معمولی قبول نمیکنه خب وای به حال اون موقع که حسابی اذیتت می‌کنه 

انشاءالله حتما بارداری عزیزم

تستت مثبت شد به ما هم بگو خوشحال شیم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شد ...

منم دقیقا ۸ ماه شد، این ماه نشه میرم دکتر دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره

من کاری به زندگیت ندارم 

اما چرا واسه اینکه مثبت نشه ناراحتی 

هنوز خیلی بچه ای 

کم تو این مسائل خودتو اذیت کن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

می‌دونی دوره بارداری چقدر باید بری دکتر چکاپ بشی کلی آزمایش سونو بدی شوهرت برای یه آزمایش معمولی قبو ...

نه الان سختشه برا ولی اون وقت دیگه مشکلش نیست دکترم رفتم برا چکاپ گفت سالمه سالمی

من کاری به زندگیت ندارم اما چرا واسه اینکه مثبت نشه ناراحتی هنوز خیلی بچه ای کم تو این مسائل خودتو ا ...

سن یه عدده نمیخوام خودمو بگم اما عقل و شعور هست که مهمه سن اصلا مهم نیست

نه الان سختشه برا ولی اون وقت دیگه مشکلش نیست دکترم رفتم برا چکاپ گفت سالمه سالمی

سنت کمه بدنت هنوز اماده نیست 

منم یه رفیقی داشتم هم سن شما ازدواج کرد دکتر گفته بود بهش

2810