2777
2789
عنوان

انتخاب رشته آبجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
اگر فکر میکنید رشته ی تجربی حفظ کردنیه سخت در اشتباهید ، تجربی رشته ایه که حفظ کنی درسای تخصصیشو بیچ ...

نه تجربی و ریاضیش بیسته همیشه اما یجوریه که نمیتونه مفهومی حفظ کنه باید کپ کتاب حفظ کنه

مثلا دو برابر دوستاش علومو خوند این حدود ۱۰،۱۲ ساعت علوم خوند واسه امتحان دوستاش ۵ ساعت شاید اونا سدم ۱۹،۱۹.۵ این شد ۲۰

،اگر براش حقوق ۳۵ یا ۴۰ میلیون مناسبه و اینکه براش مهم بلشه به عنوان یه خانوم  بتونه دورکاری انجام بده با حقوق خوب و اینکه مهاجرتش خیلی راحت باشه

بگو ریاضی بره  مهندسی کامپیوتر برنامه نویس بشه‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون بازار کارش موضوعهاما میگیم میتونه بره مهندسی کامپیوتر یا برنامه نویسی یا مهندسی هوافضا

اره واقن شرایطش زیاده .بزارید بره .مطمن باش حتی اگ بازار کارش و سطح درآمدش زیر خط فقرم باشه.خاهرت ب خاطر علاقه ایی ک داره از پسش بر میاد .بزارید هر چی دوس داره بره ب خودشم بگو حواست ب انتخاب رشته و آینده خودت باشه حواشی رو واردش نکن هرچی دوس داری برو 

ببین تجربی خیلی بده خودم تجربی بودم از سوال چیزی نمیفهمی چه برسه جواب

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

خواهرت باید معکوس تحقیق کنه تا بدونه چی بخونه

دفترچه انتخاب رشته رو بذارین جلوتون دونه به دونه بررسی کنین ، حتی رشته های فنی حرفه ای رو

جدول بندی کنین علاقه مندیهاش رو تا تصمیم نهایی رو بگیره و بعد ببینه برای رسیدن به اون شغل کدوم مسیر رو باید بره وگرنه ریاضی تجربی انسانی یه حرف کلی هست اینجوری نمیشه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه تجربی و ریاضیش بیسته همیشه اما یجوریه که نمیتونه مفهومی حفظ کنه باید کپ کتاب حفظ کنهمثلا دو برابر ...

منی که معدل هر سه سالم توی راهنمایی بیست بود الان توی رشته ی تجربی مدرسه ی نمونه دولتی نمره هام در حدود ۱۸ نوزدس ، با روزی ۵ ساعت حداقل درس خوندن 

مثلا یه درسی مثل زیست رو بخواد فقط حفظ کنه قطعا نتیجه ی خوبی نمیگیره 

چون یه خط از یه درس زیست ده تا نکته داره که مربوط به مفهوم و درسای قبل و بعد و ایناست و اون حتما باید مفهوم رو بدونه

اگه میخواد بیاد رشته ی تجربی یا ریاضی صد در صد تلاششو بزاره مدرسه ی خوب قبول بشه و از همین امسال بشدت درس بخونه چون مدرسه ی خوب تاثیر مثبت داره توی درس خوندن 

رشته ی ریاضی قبول شدن توی مدرسه های خوب هم راحته ولی تجربی رقابت زیاد داره

درکل کسی توی تجربی موفق میشه که عشق و علاقه به این رشته و اراده ی خیلییییی زیاد داشته باشه

Freedom.

باید ببینه به چی علاقه داره و میتونه سختی هاشو تحمل کنه 

رشته تجربی بین آشناهام زیاد دیدم رفتن و تنها کسانی که سهمیه خیلی زیاد داشتن تونستن چیزی قبول بشن سختی زیادی داره و باید روزی ۷ ساعت به بالا مطالعه داشته باشه

منم خودم رشته ام تجربی بود کلاس دهم خوندم ولی علاقه نداشتم و خیلی اذیت میشدم رشتمو عوض کردم و الان دوباره دارم دهم میخونم رفتم هنرستان و خوشحالم که بقیه سال هامم توی تجربی هدر ندادم

سعی کنه با دید باز انتخاب کنه و تصمیم بگیره که نخواد در آینده پشیمون بشه 

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
همینقدر بهش بگو بگو اگه ۱۰ ساعت یکجا نشستن درس خوندن رو دوست داری برو رشته ریاضی یا تجربیاگه ۱۰ ساعت ...

هنرستان نه اینکه درسش خوبه علاقه هن داره میگه میرم نظری

اما خب ریاضی خوندنی زیاد نداره واقعا فقط عمومی ها که هر کاری کنی عمومی ها هستن

بقیه حل کردنیه