2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده😮‍💨

903 بازدید | 47 پست

دیروز عصر اومد خونه بعدش من دکتر داشتم رفتیم اونجا تموم که شد رفت سرکار تا 6 صبح بعد هم تند تند چایی خورد لقمشو دادم دستش باز رفت سرکار.... اونم روز جمعهههههه

اخه چرا باید زندگی کردن انقدر سخت بشه که با یه شغل نتونی زندگی رو بگذرونی 😑 از صبح هم هر چی زنگش میزنم جواب نمیده 😒😒 تنها با دوتا بچه توی خونه ام دلم بابای بچه هامو میخواد

وقتی اومد دعوا نشه صلوات😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
عشقتون پایدار عزیزم

ممنون عزیزم فعلا که سر نبودنش بیشتر دعوا داریم تا عشق😬😬😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دعوا چرا عزیزم

بیاد خونه فضا رو واسش مهیا کن یه ساعتی بخوابه سرحال شه خوش اخلاق شه

بعدش باهم تفریح کنین برید بیرون یا اصلا توی خونه دورهم باشین و چای و کیک و غدای خوب بزار.خسته میشن بیچاره ها.له شدن زیر اینهمه گردنی

اگه خودت بتونی بری سرکار خیلی بهتره، من بین اینکه مردی دو شغله باشه یا زن و شوهر هر دو شاغل باشند ،م ...

تو دلی دارم 6 ماهمه و نمیتونم برم سرکار البته اگه میتونستم هم اجازه نمیده میگه بشین خونه تربیت بچه ها از هر کاری توی دنیا سخت تره... 

ممنون عزیزم فعلا که سر نبودنش بیشتر دعوا داریم تا عشق😬😬😂😂😂

دعوا نکنین خدایی،اون بنده خدا داره برای آسایش شما تلاش میکنه بار مشکلاتش بیشتر میشه،از شما هم زده میشه 

دعوا چرا عزیزمبیاد خونه فضا رو واسش مهیا کن یه ساعتی بخوابه سرحال شه خوش اخلاق شهبعدش باهم تفریح کنی ...

بنده خدا همیشه خوش اخلاقه منم که بدخلقی میکنم😩

باور میکنی نمیخوابه ما رو میرره دور دور اما بازم نمیتونم شبها حای خالیشو تحمل کنم عصبانیت و ناراحتیمو سرش خالی میکنم

دعوا نکنین خدایی،اون بنده خدا داره برای آسایش شما تلاش میکنه بار مشکلاتش بیشتر میشه،از شما هم زده می ...

همه اینا رو میدونم.... شاید بخاطر هورمونای بارداریه که اینجوری شدم.. نمیدونم

بنده خدا همیشه خوش اخلاقه منم که بدخلقی میکنم😩باور میکنی نمیخوابه ما رو میرره دور دور اما بازم نمیت ...

ای بابا

قدرشو بدون

وگرنه دلخور میشه و آستانه تحملش میاد پایین خدای نکرده.اونوقت واس تو شرایط بد میشه

همه اینا رو میدونم.... شاید بخاطر هورمونای بارداریه که اینجوری شدم.. نمیدونم

خوب این درسته تو روز اگه فرصت داشت بگو تماس تصویری بگیره یا بهم پیام بدید ولی حواست باشه زیاد نباشه از کار هم بیافته

ای باباقدرشو بدونوگرنه دلخور میشه و آستانه تحملش میاد پایین خدای نکرده.اونوقت واس تو شرایط بد میشه

سعی خودمو میکنم... ممنون از دلسوزی و مهربونیت عزیزم

خوب این درسته تو روز اگه فرصت داشت بگو تماس تصویری بگیره یا بهم پیام بدید ولی حواست باشه زیاد نباشه ...

همیشه تماس میگیره اما امروز رو نگرفته حالم کلا گرفته شده

2809