2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 47 پست
هعی خواهر منم دلتنگشم.صبح ۷ میره بچم خوابه ۱۱ ماهشه ۱۰ شب میاد بازم پسرم خوابه اصن نمیبینتش جمعه هام ...

میبینی چقدر سخته هر چی هم که توی زندگی با شوهر مشکل داشته باشی باز وقتی نیست انگار یه تیکه از وجودت نیست قبول داری؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم امروز تنهام همسرم تا عصر سرکاره بهش خب زنگ نزن وقتی می‌دونی گیره

اخه حوصلم سر رفته☹️☹️☹️

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دوتا بچه داری سومی هم بارداری؟😬

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805
میبینی چقدر سخته هر چی هم که توی زندگی با شوهر مشکل داشته باشی باز وقتی نیست انگار یه تیکه از وجودت ...

دقیقا .خودم ب کنار .دلم براّچم میسوزه ک باباشو نمیبینه.

بابا رو تازه یاد گرفته بود .اونم ۳ ماهه ک جمعه ها میره اونم یادش رفته

دوتا بچه داری سومی هم بارداری؟😬

ااره

دقیقا .خودم ب کنار .دلم براّچم میسوزه ک باباشو نمیبینه.بابا رو تازه یاد گرفته بود .اونم ۳ ماهه ک جمع ...

کاملا درکت میکنم🌹

ااره

خب با این وضعیت سه جا هم کار کنه نمیرسونه

خودتون باید به خودتون رحم کنین دیگه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
حق داریگذشته از دلتنگی حوصلت هم سر رفته

اره دقیقا

با بچه ها سرگرم شو

دارن با هم دیگه بازی میکنن 

خب با این وضعیت سه جا هم کار کنه نمیرسونهخودتون باید به خودتون رحم کنین دیگه😂

😂😂مقصر خودشه اونقدر توی گوشم خوند که خر شدم دوباره بچه دار بشیم دلیل کارکردنشم همینه میگه باید بچه هام توی رفاه بزرگ شن نباید حسرت به دل چیزی بمونن😶

😂😂مقصر خودشه اونقدر توی گوشم خوند که خر شدم دوباره بچه دار بشیم دلیل کارکردنشم همینه میگه باید بچه ...

باز خداروشکر به فکره و بیخیال نیست

ایشالا همیشه سالم و موفق باشین عزیزم😘💕

2809