2777
2789
عنوان

اونایی که میخان مهاجرت کنند بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 56 پست
نه والا احق نیست که هیچ خیلیم با هوش هستن

بابا چه باهوشیی اخه؟؟؟ 

زبون المانی بلد نیست 

حدود ۴۸ سالشه

۲ تا بچم داره که یکیش کلاس دومه ( تازه مستونه دو تا جمله رو به فارسی بگه) یکیش کلاس ( چهارمه) این بچه ها برن خارج زبونم بلد نیستن هیچ کل اون ۴ سال مدرسش پوچ میشه

بعد درسته تو ایران وضعشون خوبه ولی وقتی تبدیل به دلار بکنیش تازه زمینشو گذاشته واس فروش نمیخرن

اگه مدرکشونو قبول میکردن باز یه چیزی ولی به چشم افغانیی میبینن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نه والا احق نیست که هیچ خیلیم با هوش هستن

من که یه جوون ۲۷ سالم که خونه و ماشین رو بابام واسم خریده و با کار پیش بابام به عنوان منشیش ماهی ۳۴ تمن بهم میده....زندگیم انقدر خوب هست که حتی یه المانیشم نمیتونه مثل من زندگی کنه نیازی به خارج ندارم

اطلاع دارید هلند و ایتالیا هر دو ویزای همراه میدن؟ برای هر نفر چقدر باید هزینه کنیم تا برسیم؟

نه هلند می‌دونم ویزای همراه نمیده اگرم بده خیلی سخته و همراه اونجا فکر کنم اجازه کار نداره به خاطر همین اگر می‌خواید مهاجرت بکنید باید هر دوتاتون همزمان از راه تحصیلی اقدام بکنید برای مهاجرت من برای این برای مجردها گفتم راحته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...