2777
2789
عنوان

اونایی که میخان مهاجرت کنند بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 56 پست

من که لااتاری ثبت نام کردم اما خب شانس کمه از طرفی اگه برنده هم بشم با اومدن ترامپ چندان امیدوار نیستم که ویزا بشم! 

راستی بلژیک شرایطش چجوریه؟ زبانش فرانسویه نه! سخته من فقط به کشورهای انگلیسی زبان فکر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه مجرد هستی و می‌خوای تحصیلی مهاجرت بکنی الان به هلند و ایتالیا خیلی خوب می‌تونی فکر بکنی هلند و ایتالیا در عرض سه چهار ماه بهت ویزا میدن و موفق میشی که مهاجرت بکنی ولی کشورهای خیلی خوبی برای اینکه بعد از تحصیلت اونجا بخوای بمونی نیستند ولی چون شما مدرکتو از دانشگاه معتبرشون گرفتی اون موقع می‌تونی اقدام کنی برای یه کشور ثالث دیگه‌ای ویزا بگیری که خیلی راحت‌تر از شرایط ویزا گرفتن از توی ایرانه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

والا خاله کم عقلم خونه داره دو تا ماشین داره زمینم داره و زندگیی داره که تو ایرانش خیلیا ندارن و تو بیمارستان مدارک پزشکی کار میکنه و شوهرشم تو شهرداریه و اوضاعشون توپه 

احمقا میخوان مهاجرت کنن خارج 

اونم مهاجرت کاری که هیچ کدوم از مدروشونو قبول نکردن

میخوان برن المان

واقعا هیچ مدرکیم قبول نکردن اونجا فک کنم دسشویی باید بشورن

تابستون میرن

2804
من که لااتاری ثبت نام کردم اما خب شانس کمه از طرفی اگه برنده هم بشم با اومدن ترامپ چندان امیدوار نیس ...

بلژیک سه تا زبون رسمی داره آلمانی فرانسوی هلندی ولی  دانشگاه هاش انگلیسی هم داره

میزان سرمایه چه شرکتی چن سالتونه مدرک زبان

سرمایه فعلا۲۰م مدنظرمه که اگه نصرفید برگردم بیشتر سرمایه گذاری نمیکنم شرکت در رابطه با بازسازی ماشینه سن بگم شناسایی میشم مدرک زبان گرفتم

ببین اگه مجرد هستی و می‌خوای تحصیلی مهاجرت بکنی الان به هلند و ایتالیا خیلی خوب می‌تونی فکر بکنی هلن ...

اطلاع دارید هلند و ایتالیا هر دو ویزای همراه میدن؟ برای هر نفر چقدر باید هزینه کنیم تا برسیم؟

اطلاع دارید هلند و ایتالیا هر دو ویزای همراه میدن؟ برای هر نفر چقدر باید هزینه کنیم تا برسیم؟

نه من اطلاعی ندارم کشور انگلیسی زبان میخوام بلژیک چون اونجا آدم داریم واسه همین میخوام اونجا به عنوان مقصد دوم امتحان کنم

2809