2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 10180 بازدید | 638 پست
دارم میگم اسکرین بده دیگه از تاپیکاتتاپیکات که نترکیده ترکیده؟؟؟پس اسکرین بده ببینم کی گفتم

تاپیکای من نترکیده هیچکدوم ولی تعلیقم و نمیخام برم ببینم چون حالم بد میشه پست هارو ببینم میگم خودم هیچکدوم از تاپیکامو پست هاشو ندیدم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اسی ببخشید ناراحت نشی روی صحبتم کلی هست. کلا نمیدونم تعریف کردن داستان زایمان چه جذابیتی داره که بعض ...

من دوستام نگرانم شدن خب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکای من نترکیده هیچکدوم ولی تعلیقم و نمیخام برم ببینم چون حالم بد میشه پست هارو ببینم میگم خودم ه ...

چی شده آنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات درد دارم هنوز گوسفند کشتن مادر شوهرم اینا فامیل شوهر اومد در گوش لنا اذان گفت رفت ولی کلی گریه ...

ای وای 💔😞

انشالله زودتر دردات خوب بشن

چیزی میتونی بخوری

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

ای وای 💔😞انشالله زودتر دردات خوب بشنچیزی میتونی بخوری

اره مامانم میخواد کاچی درست کنه 

دراز کشیدم الان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی شده آنه

خانم میخاد بره تاپیکای ۲۰۰صفحه ای رو دونه دونه بخونم و اسکرین بگیرم😐کاش یه تاپیک باشه سه تاااا

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

خانم میخاد بره تاپیکای ۲۰۰صفحه ای رو دونه دونه بخونم و اسکرین بگیرم😐کاش یه تاپیک باشه سه تاااا

خب چرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیکای من نترکیده هیچکدوم ولی تعلیقم و نمیخام برم ببینم چون حالم بد میشه پست هارو ببینم میگم خودم ه ...

پس چجوری داری انقد راحت تهمت میزنی؟

واقعا عجب وجدانی داریدشماها من یه کلمه به اسی گفتم سرمامیخورم نمیتونم گوشی دستم بگیرم چجوری زایمان کردی هی تاپیک میزنی اونم با ایموجی خنده که یعنی شوخیه

الان ریختین سرم دارین هم تهمت میزنین یا اون یکی کاربر که توهین کرد خوبه حالا مثلا به قول خودتون شرایط منم مثل خودتونه اینجوری رفتار می‌کنید

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

حرف زدی بهم گفتی من توی تاپیکات موقع زایمانت بهت گفتم فیکی منم میگم اسکرین بده ببینم چجوری وقتی خواننده خاموش بودم واسه تو کامنت گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چرا بعضیا میگن سز فقط همون لحظه که پامیشی درد داره

ببین یا الکی میگن یا واقعا بدن با بدن فرق داره

من یکماه مردم و زنده شدم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
پس چجوری داری انقد راحت تهمت میزنی؟واقعا عجب وجدانی داریدشماها من یه کلمه به اسی گفتم سرمامیخورم نمی ...

تهمت رو که تو زدی هواست باشه

حرف زدی بهم گفتی من توی تاپیکات موقع زایمانت بهت گفتم فیکی منم میگم اسکرین بده ببینم چجوری وقتی خوان ...

عزیزم من طبیعی بودم ،تا اومدم بخش گوشیمو گرفتم دست 

حتی نخوابیدم پاشدم بعد زایمان ب راه افتادم 

هرکس میومد دیدنم مامانم میگفت دختر الکی بخواب نگن زنه دیروز زایمان کزده افتاده به قر😂😂😂😂

همه ک مثل هم نیستن 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

تهمت رو که تو زدی هواست باشه

خوبه گردنم نمیگیری

لطفا بیشتر از این ریپلی نکن چون نمیخوام سر چیزهای بی اهمیت توی این شرایط اعصاب خودمو خورد کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810