2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

از هیجا متوجه نمیشی خاهرم

چون اکثرن این ویژگی رو دارن

مردی ک اینجوری نیس سعی نمیکنه ب دختری نزدیک ش وعادی و نرمال برخورد میکنه

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

از هیجا متوجه نمیشی خاهرمچون اکثرن این ویژگی رو دارنمردی ک اینجوری نیس سعی نمیکنه ب دختری نزدیک ش وع ...

مثلا چه جوری یعنی بعد یک ماه آشنایی چه رفتاری داره

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..

همه روسر شوهرمن قسم میخورن هیچ کس یک درصد هم نمیتونه فکر کنه اهل خیانت باشه شماببینیش ب من میگی ب توبیشترمیخوره خیانت کنی تاشوهرت 

اما از روزی ک ازدواج کردم از همون سال اول هنوز نشده بدون خیانت باشه الانم میخوام جدابشم

همه روسر شوهرمن قسم میخورن هیچ کس یک درصد هم نمیتونه فکر کنه اهل خیانت باشه شماببینیش ب من میگی ب تو ...

وای ب خدا تنم میلرزه 

سر همین موضوع سالها تنها موندم 

چه رفتار هایی داره مگه

با همه احتمالات و ریسک های آینده شرایط فعلی اش رو بررسی کن ولی به چیزهای مثبت فک کن انشالله که طرفت ...

قبلا عقد کرده ب نظرت این آدم مشکل داره از گذشته زیاد نمی گه چه جوری از دهنش حرف بکشم

یه مرد در شرع قانون خداست

همزمان میتونه چهارتا زن اختیار کنه..

.یعنی قدرت میل جنسی مرد باید خاموش بشه

از طرفی هم دختران اموش کافی ندیدن و شوهرداری بلد نیستن...عشوه و تن نازی بلد نیستن بخاطر مهارت نداشتن در زندگی معمولا افراد جامعه دچار توهم شدند ومشکلات عدیده مخصوصا طلاق..ویا طلاق عاطفی میشن

یه مرد در شرع قانون خداست همزمان میتونه چهارتا زن اختیار کنه...یعنی قدرت میل جنسی مرد باید خاموش بشه ...

بله عزیزم اما زمونه عوض شده 

یک مرد برای یک زن درست و اصولی همین 

حالا ب نظر شما یه مردی ک میتونه تعهد داشته باشه چه جوریه 

2809