2777
2789

همش میگفت دوس دارم ببینمت چون تو شهر کوچیکیم مردم حرف در میارن نتونستم اعتمادکنم و برم اونم بهم گفت جوابشو میبینی و بلاک کرد بعد انبلاک و فالوم کرد ولی پیام نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

همینکه نرفتی یعنی برا خودت شخصیت قائلی شعور داشته باشه در موردت تحقیق میکنه برا ازدواج بیشعور باشه ولت میکنه میره

اکر رفت یعنی از شر یک بیشعور راحت شدی خدارو شکر کن.  

الان میکی دوستش داری ده سال دیگه اسمشم یادت نمیاد

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

جوابشو میبینییی؟ تهدیدم کردهههه

بیجا کرده مرتیکه پرنسس الدنگ انگار طلبکاره ازت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
همینکه نرفتی یعنی برا خودت شخصیت قائلی شعور داشته باشه در موردت تحقیق میکنه برا ازدواج بیشعور باشه و ...

من 7 ساله این ادم رو دوست دارم از بچگی بعد 7 سال باهاش ارتباط برقرار کردم که بیشتر بشناسمش چون یه جوری رفتار میکرد انگار منو دوست داره اما نمیدونم حقیقت داشته یا نه

من 7 ساله این ادم رو دوست دارم از بچگی بعد 7 سال باهاش ارتباط برقرار کردم که بیشتر بشناسمش چون یه جو ...

ببین فرضمیگیرم تو از دو سالکی دوستش داری.  

دوست داشتنت اشتباهه 

اگر تورو بخواد خودش میاد دنبالت.  دوست داشتن ارزش یک عمر بدبختی و تحقیر و خیانت رو نداره

این آدم مشخصه با خیلیا در ارتباط بوده همه سریع پا میدادن میرفتن دیدنش تو نرفتی بهش برخورده

عقل داشته باشه میاد دنبالت وگرنه شعور نداره و کنارس فقط درد میکشی مثل همین الان که داره اذیتت میکنه. 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥