2777
2789
عنوان

من دیگ هیچ جا مهمونی نمیرم نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 41 پست
😒😒😒

من دیگه ریپ نمیزنم.ولی کمی فکر کن ببین اینجور جواب بدی چی راجع بهت فکر میکنن. اینجا نه ها داخل جامعه

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش ی خواهر مث ت داشتم من چی کم داشتم

فداتشم عزیزم منم خواهرتم ❤️ 

بخدا خواهرم دیپلم که گرفت میخواستن شوهر بیارن به مامانم گفتم نمیذارم اینم زود شوهر بدی.. فرستادیمش سه ماه دانشگاه ، بعد مدرک مربی مهد رو گرفت و خداروشکر الان مربی مهد شده و راضی هست .

اگر جلوی اقوامو نمیگرفتیم الان بچه داری میکرد

دلم نمیخاد شوهر کنم زورع مگ

منم دلم نمیخواست

ولی تنها موندن سخت تره

و ما تجربشو داشتیم

که هی به بچه ها گفتن اوکی انتخاب با خودتونه

و بچه ها خیالشون راحت شد ازدواج نکردن

و ی مقدار بدبخت شدن 😀

بنابراین پروژه رو من انجام شد

و هرجور بود شرایط رو به سمتی پیش بردن 

که من ترجیح بدم شوهر کنم

و کار خوبی بود 

2805
بدم میاد ب من گیر دادع خو برع برا اون نوه هاش دعا بگیرع انقد ک میگن دعا بدع نرید پیش دعا نویس چجوری ...

گلم ۲۱ سالته وقتشه دیگه 

بختت ببندن

بعد ۲۷ سالگی مثل بقیه تاپیک بزنی ۱ دونه خواستگار هم ندارم خوبه ؟؟

گلم ۲۱ سالته وقتشه دیگه بختت ببندن بعد ۲۷ سالگی مثل بقیه تاپیک بزنی ۱ دونه خواستگار هم ندارم خوبه ؟؟

من مخالف ازدواجم مگ زورع سوهر کنیم؟ تاحالا ادم مجرد ندیدی؟ این همه شوهر کردن کجا را گرفتن

گلم ۲۱ سالته وقتشه دیگه بختت ببندن بعد ۲۷ سالگی مثل بقیه تاپیک بزنی ۱ دونه خواستگار هم ندارم خوبه ؟؟

میخاد برع دعانویس مثلا زبان بند بگیرع برا من ک من ج مثبت بدم متنفرم از ازرواج

من مخالف ازدواجم مگ زورع سوهر کنیم؟ تاحالا ادم مجرد ندیدی؟ این همه شوهر کردن کجا را گرفتن

ناراحت نشی عزیزم ها

ولی توی فامیل نزدیک،،   دختر عمو م ... مثل شما فکر می کرد و به هر کی میومد خواستگاری جواب رد می داد..  درسش هم خوند مدرک گرفته سر کار هم میره 

الان که ۴۲ سالشه به من که ۲ تا بچه دارم خیلی حسرت می خوره و میگه هم دم ندارم 

همیشه تنهام 

چرا من ازدواج نکردم!!!

میخاد برع دعانویس مثلا زبان بند بگیرع برا من ک من ج مثبت بدم متنفرم از ازرواج

زبون بند که خوب نیست

ولی اگه یه سرکتاب باز کنه بد نیست 

قشنگ میگن کی دوستت و کی برات دشمنی می کند 

سخت گیری های خانواده ها بد نیستاینکه بذارن بحال خودت مجرد بمونی هم خوب نیستکارشون غلطه ولی با راحت گ ...

عجب ...

ولی عزیزم فوضولی در هر شرایطی زشته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه     #حامی_حیوانات #وگان #childfree