2777
2789
عنوان

من دیگ هیچ جا مهمونی نمیرم نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 41 پست
زهرمار چرا مبخندی

این اخلاق مادر بزرگ ها  خیلی رو مخ نوه ها هست

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
نمیره الکی گفته فکر کردی مهمی براش که وقت بزاره برات

عزیزم میشناسمش میرع مثلا ب خیال خودش دارع ب من لطف میکنع و دلسوری میکنع ولی من ب دعانویس و این عنا اعتقادی ندارم بخاطر همین قاطی کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زهرمار چرا مبخندی

ولی خیلی زشت ریپلای کردی ها🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

سخت گیری های خانواده ها بد نیست

اینکه بذارن بحال خودت مجرد بمونی هم خوب نیست

کارشون غلطه ولی با راحت گرفتن اون ها شما خیالت راحت میشه بیخیال ازدواج میشی که به نوعی برات خوب نیست

امیدوارم درک کنی حرفمو 😀

2805
عزیزم میشناسمش میرع مثلا ب خیال خودش دارع ب من لطف میکنع و دلسوری میکنع ولی من ب دعانویس و این عنا ا ...

خب اگر اعتقاد نداری پس حرصشم نخور 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه ،داماد باید ناراحت باشه که فامیل زنش به واسطه دعا تورش کردن .

برو بابا مگ ما میخایم کسی تور کنیم من ب دعا نویس اعتقاد ندارم اصن بخاطر همین عصبی و روانی شدم 

میخا برع برا من دعا بگیرع ک جواب مثبت بدم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

منم دیگ خونع مادربزرگم نمیرم دیگ اسمش نمیارم دیشب میگ چن تا پیرزن عنتر از خودش میگن برو برا فلانی نو ...

وای حق داری 

بخدا من از ۱۱سالگی برام شوهر پیدا میکردن 

یادمه بدترین دعواهام باهاشون تو‌مجردی بود 

الان خواهر کوچیکم ۲۰ سالشه اجازه ندادم یکی بخواد این حرفا رو بهش بزنه ..

برو بابا مگ ما میخایم کسی تور کنیم من ب دعا نویس اعتقاد ندارم اصن بخاطر همین عصبی و روانی شدم میخا ب ...

من هم اعتقاد ندارم ولی اینقدر ناراحت شدن هم نداره ،اون طبق نظر خودش صلاح شما رو خواسته ،

گمشو بیکار

نه مثل اینکه عادتت همین  

خدا نگهدارت. رفتارت تصحیح کن التماس تربیت

من هم اعتقاد ندارم ولی اینقدر ناراحت شدن هم نداره ،اون طبق نظر خودش صلاح شما رو خواسته ،

بدم میاد ب من گیر دادع خو برع برا اون نوه هاش دعا بگیرع 

انقد ک میگن دعا بدع نرید پیش دعا نویس چجوری جلو این خرفت پیر بگیرم

2809