2777
2789
عنوان

دور از جونتون حتی اگه از گرسنگی رو به موت هم بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 43 پست

بچه های این نسل ...... راستی اسنپ یا تاکسی بانوان چطوره؟ 

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری کاهش آلودگی هوا حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدای من چقد سخت اصلا همه کاری خدایی سختی خودشو داره ولی واقعا فکرنمیکردم سرویس مدارس به این سختی باشه خدابهتون قوت بده و اینکه ناامید نشید اگه بخواهیم هرکاری رو بخاطر مشکلاتش رها کنیم باید بیکار توی خونه بشینیم کم کم مشکلات کمتر میشن و اینکه توی هرکاری یکم قاطعیت لازمه

اسی چجور قبول کردن سرویس بشی آشنای اون مدرسه ای؟؟؟از طرفی هم هر کاری سختی های خودش داره

رفتم مجوز گرفتم سو پیشینه ازمایش عدم اعتیاد و چکاپ و حتی اگاهی فرستادنم و کلی دوندگیه دیگه تا تایید کردن صلاحیتشو دارم 

تونستم سرویس مدارس بشم 

شرکتی هستیم ما

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
2805
فکر کردی وقتی ادم بدبختی هستی و محتاج دوزار کسی به دادت میرسه؟ ما فقط خدا رو داریمانقد طرف دیوونست د ...

انشالله که مشکلاتت هر چه زود تر حل بشه. 

اسنپ یا تپسی بری بهتر نیست؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
انصراف بده جای سمابودم پول پرت میکردم روسرشون.... دیگه نمی ارزه برم نجاست بچه مردمم بشورمبنظرم اسنپ ...

اسنپ خوبه به نظرت؟ تاحالا بهش فکر نکردم

میترسم اقا سوار کنم

منم خانه دار بیکار بودماما الان مشاور شرکت نفیس هستم.اگر مایل به همکاری هستی پیام بده.🌹

نه من خیلی کارا انجام دادم مشاور شرکت بیز و حتی پنبه ریز هم بودم این کاری که شما میگین از کار الانمم فاجعه تره

یه روزی به حرفم میرسین

این راه رو من چندسال پیش رفتم و یادمه شرکت بیز پورسانتمو بالا کشید اومدم بیرون

اسنپ خوبه به نظرت؟ تاحالا بهش فکر نکردممیترسم اقا سوار کنم

اره باورکن. 

دخترخوب چرابایدخودتواذیت کنی زحمتم بکشی بعدطلبکارم بشن. 

نه مثلافکرکنم میشه واسه بانوان روانتخاب کنی. 

اگرهم نه اصلاترس نداره باورکن خانم هایی هستندکه کلامسافرهاشون اقان خیلی دذست وحسابی پول درمیارند

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

فکر کردی وقتی ادم بدبختی هستی و محتاج دوزار کسی به دادت میرسه؟ ما فقط خدا رو داریمانقد طرف دیوونست د ...

باید زنگ میزدی پلیس و ب خاطر فحاشیاش شکایت میکردی.تو نهایتا یه جریمه پارک ممنوع میدادی ولی برا اون خیلی بد میشد 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بابام یه مدت سرویس شده بود. دائم با چندتا از بچه ها سر اینکه در ماشین رو محکم میزدن دعوا داشت 😁 اما ...

منم دیگه کلافه شدم بخدا گند زدن به ماشینامون

انقد همو میزنن که حد نداره اولیا هم از ما شاکین که چرا میذارین تو ماشین دعوا بشه روم نمیشه بگم توله هاتون نفهمن 

فقط میگم هرکاری میکنم به حرفم گوش نمیدن

دبستان شاید بده مگه نه واسه ماکه رانندهه عشق میکرد اصلا راضی نبودم

منم ترجیح میدادم راننده سرویس پسرای دبیرستانی بشم چون کشف حجاب هم نمیاد برا ادم

همینجوریش دوتا کشف حجاب دارم 

ولی نشد دیگه اینا رو به زور دادن بهم

بچه ها انگار دشمن خونی همن واقعا نیاز به تیمارستان دارم از دستشون

اگه نیاز مالی نداری اخر این ماه برو فقط خاله ی منم سرویس مدرسه است اون دخترای دبیزستانی میبره بیشتر ...

نیاز مالی دارم شدید وگرنه عمرا تن به اینکار نمیدادم

2809