2777
2789

اصلا و اصلا سرویس مدارس نشین

هم به مالتون اسیب میزنن هم به روحتون

بعضی از اولیا فکر میکنن بابت پولی که دادن خریدنتون و باید هم پرستاریه بچشونو بکنین هم خدمتکاریشو

بعضی از بچه ها بی نهایت کثیفن و گند میزنن به ماشینتون نمونش همون که تو تاپیک قبلیم گفتم جیش کرده رو صندلی و بالاخره مجبور شدم پلاستیک بکشم رو صندلیام عین این خسیسا

یه روز به یکی از اولیا گفتم بچتون رو صندلی خوراکی ریخته بهش گفتم عیب نداره داری پیاده میشی جمع کن و اینکارو نکرد یکی دیگه از بچه ها دید نمیتونه بشینه مجبور شد خوراکیای دخترتونو از رو صندلی تمیز کنه گفت تمیز کردن بچه ها که فایده ای براتون نداره منظورش این بود که خودت تمیز کن

در و همچین محکم میبندن هرچقد میگی ارومتر 

و در ماشین همکارم اون سری افتاد

پسربچه باشن یکسره همو کتک میزنن

به یکیشون میگم حواسم پرت میشه ها نزن دوستاتو میگه پرت شه به من چه

بابت نذاشتن کیفشون تو صندوق که پرنسس ها باید راحت بشینن هم باید جواب پس بدی

زدن شیشه پشت ماشینم که برقیه رو هم خراب کردن اونجام یه میلیون خرج گذاشتن رو دستم و نباید چیزی بگیم

یادمه قدیما ده دوازده نفر تو سرویس مینشستیم صدامونم درنمیومد

پولی که میگیری اکثرش میشه خرج ماشینت

تازه یکی از مدارسی که دارم تو کوچه ایه که همش خونست مجبوریم ماشینامونو بذاریم جلوی در همسایه ها و فوری بچه ها رو برداریم بریم یکی از همسایه ها دیروز شروع کرد به فحش ناموسی و لرزوندن زنده و مردم بعدم فهمیدم لاستیک ماشینمو پنچر کرد جوری که لاستیکم از چهار پنج جهت پاره شده و قابل تعمیر هم نیست

انقد دندونامو به هم فشار میدم فکم درد گرفته

چه کاری بود من کردم لعنت به بیکاری😩😢

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا از وزارت خونه ها آموزش پرورش چون مشاغلش با بچه ها سروکار دارن خیلی سخته خداقوت

انقد پرخاشگر شدم که فقط خدا میدونه 

یکسره اشکم دم مشکمه و دارم زار میزنم به حال خودم

2805
خب بچه نگیر بزرگتراروبردار، سرویس من که موقع امتحانا نمیبرد منو کلا، ی خیابون بیشتر فاصله نبود همشم ...

سال اولمه بهم دبستانی و پیش دبستانی دادن

خودم انتخاب نکردم بهم انداختن این چندتا مدارس رو 

یکی از مدارس خیلی بده خیلییییییی😢

انقد پرخاشگر شدم که فقط خدا میدونه یکسره اشکم دم مشکمه و دارم زار میزنم به حال خودم

اسی چجور قبول کردن سرویس بشی آشنای اون مدرسه ای؟؟؟

از طرفی هم هر کاری سختی های خودش داره

کاربر ۹۵ هستم 

انصراف بده جای سمابودم پول پرت میکردم روسرشون.... دیگه نمی ارزه برم نجاست بچه مردمم بشورم

بنظرم اسنپ سگش شرف داره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بابام یه مدت سرویس شده بود. دائم با چندتا از بچه ها سر اینکه در ماشین رو محکم میزدن دعوا داشت 😁 اما گودزیلاها عین خیالشون نبود باز محکم‌تر درو میبستن. 

همیشه‌ی خدا هم میومد میگفت باز دو نفرشون تو ماشین دعواشون شده موهای همو کشیدن ، همو چنگ انداختن و...

سر اینکه صندلی جلو بشینن کلی دعوا میکردن. یا دیر میومدن بیرون از خونه و...

آخرش بابام خسته شد دیگه نرفت

سال اولمه بهم دبستانی و پیش دبستانی دادنخودم انتخاب نکردم بهم انداختن این چندتا مدارس رو یکی از مدار ...

دبستان شاید بده مگه نه واسه ماکه رانندهه عشق میکرد اصلا راضی نبودم

خداصبرت بده ...خدالعنتشون کنه ...مغزم سوت کشید...اونی که پنچرکردبایدزنگ میزدی 110

فکر کردی وقتی ادم بدبختی هستی و محتاج دوزار کسی به دادت میرسه؟ ما فقط خدا رو داریم

انقد طرف دیوونست دیروز وقتی اونطور بهم فحش میداد هیچکس حتی طرفمو نگرفت همه لال شده بودن خودمم با چشمای لرزون دست بچه ها رو گرفتم نشوندمشون تو ماشین و نتونستم به طرف بگم بالای چشمت ابرو

چون تو جلسه بهمون گفتن فحش دادن جلوی بچه ها ممنوعه

2809