2777
2789
عنوان

بچه ها همونیم ک گفتم ب زنعموم ظلم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 205 پست
الان عموم داره میسوزه چیکار کنیم😭

الان وقتشه بابات که دخالت می کرد ارومش کنه 

اونایی که تو مهمونیا و عروسیا بودن دورشو بگیرن از غمش کم کنن

بترسین از روزی که آهش دامن تک تکتون رو بگیره

راست میگن ادم از کسایی حس ناکافی بودن میگیره که ازشون سرتره

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

چطور میشه همه خانواده بی رحم و بدجنس باشید

یعنی یه آدم خوب نبود که زنعموتو دعوت کنه یا جلوی عموت بگیره و نصیحتش کنه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانمه میخواد دعا بگیرع که عمو جانش از دختره دست بکشه

میگه عموم میخواد ازدواجش بهم بزنه مگه شما ها زن نیستید داره به یه زن ظلم میشه هفت تا سوره کوثر بخونید بگید زبون علی بسته بشه به روی ستاره تمام

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2804
چطور میشه همه خانواده بی رحم و بدجنس باشیدیعنی یه آدم خوب نبود که زنعموتو دعوت کنه یا جلوی عموت بگیر ...

حالا هر چی که بود .

دختره خوب سوزوندشون😂

میشه برا شادی روح مامان بزرگم یه صلوات بفرستی.«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

امکان نداره همچین چیزیهرکی مشکلات خودشو دارهنصفه شب تمام فکرت زندگی عموته؟از خرداد تا حالا داری یه س ...

هر جور دوس داری فک کن ولی من دارم جنون عموم و ب چشم میبینم خب عموم از اول بیشتر پیش ما بوده عین برادرم حق دارم ناراحت شم😔😔

شما بزار رو حساب دروغ

خداروشکر که خدا خوشبختش کرد😍

اره خدا جواب سختی هایی رو که کشیده بود داد 

حق همچین مردایی همینه 

میشه برا شادی روح مامان بزرگم یه صلوات بفرستی.«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

چطور میشه همه خانواده بی رحم و بدجنس باشیدیعنی یه آدم خوب نبود که زنعموتو دعوت کنه یا جلوی عموت بگیر ...

ی عموی دیگه داشتیم خیلی بهمون گفت نکنید مخصوصا به عموم میگفت قدرشو بدون ولی گوش نکردیم

آخه چرا سریع رفت ازدواج کنه حداقل یکم صبر میکرد شاید بر میگشتن بهم

واضح نیست؟

اون اگه می خواست برگرده به عموت مرضش چی بود طلاق بگیره؟

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

چقدخانواده ی بدی هستین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2809