2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من امشب پیش همسرم هستم😁البته اون گرفت خوابید تازهولی من دارم بهش نگاه میکنم و باورم نمیشه بهم رسیدی ...

وای خودا چه ظریف و عاشقونه خیلی خوشحال شدم قشنگ کل صورتم شده لبخنددددد ایشالا با هم و کنار هم با جشن شادی‌آور پیر شین♥️🫂

قاتل روانی دوقطبی
2805
عزیزم انشالله بچت به موقع و صحیح و سالم به دنیا بیاد اصلا ناراحت نباش چون من خیلی اینجوری شنیدم شیاف ...

سلام عزیزم انشالله بچه هات همیشه سلامت باشن و زیر سایه ی پدر مادر بزرگ شن. آره عزیزم چون جفت هم پایینه باید استراحت کنم 

چی بگم بخدا انقد ناراحتم 😞آخه عفونت ریه دارم و کلی سرفه میکنم و الان دارو می‌خوام درمان شم از پنج سال پیش عفونت تو ریه م موند و باردار شدم دکتر آسپرین داد بهم و هم باعث شد عفونت ریه ن بدتر شه هم هماتوم ب وجود بیاد عصابم خورده فقط میگم خدایا خودت نجاتم بده بچم سالم بیاد بغلم ای خدایا 🤲🤲🤲🥺🥺🥺🥺❤️❤️

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️