2777
2789
عنوان

بنظرتون دختر مجردی که رابطع داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 10042 بازدید | 398 پست
خودمم تاحالا با کسی نبودم ولی این یه انتخاب شخصیه ، قرار نیست به کسی هم ک رابطه داشته توهین شه ، شما ...

کسی اینجا به ایشون توهین نکرده ولی شما اومدی کسایی که رابطه نداشتن رو مسخره میکنی 

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

نه اصلا نگو 

باتوجه به تجربه ی ۱۳ سال زندگی مشترک بهت میگم 

اینهایی که مال ما هستن وخوباشن تحمل کردن این حرف براشون سخته چه برسه به بدهاشون .وچون ازدواج هندونه سر بسته اس ونمیدونی گرفتار چه شخصیتی شدی به هیچ عنوان بیان نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خربزه نخورده گول خورده

پس چرا همه گول نمیخورن؟! خدا عقل داده ادم استفاده کنه دیگه. هرچی که هست نباید پنهون بشه. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2805
کسی اینجا به ایشون توهین نکرده ولی شما اومدی کسایی که رابطه نداشتن رو مسخره میکنی

کجا مسخره کردم؟؟ من خودمم رابطه نداشتم ولی اینجا ملت عادتشونه هزارتا کار میکنن یکی ک اعتراف میکنه میشن قدیسه 

شما ب خودت نگیر 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

به تکنولوژی نیستولی اصلا نمیتونم قبول کنم تو دنیای امروز یه پسر بتونه در این زمینه یه دختر رو گول بز ...

یه هفته برو دادگاه ها و دادگستریا باورت میشه ، من از شما تعجب میکنم 

به خیلی چیزا بستگی دارهفرهنگ خانواده هاعقیده و نظر خانواده ها و فرد خواستگارمیزان اطمینانی که به اون ...

همه براشون مهمه طرفشون پاک باشه 

وگرنه کسی به همچین دخترایی دید مثبت ندارع 

میشه برا شادی روح مامان بزرگم یه صلوات بفرستی.«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

چه ربطی به پیامبر داره

میگم یعنی پیامبر نگفت با دختری میخوای ازدواج کنی برو تحقیق کن ببین یه سال قبل از آسنایی با تو چیکار کرده؟ دو سال قبل از آشنایی با تو چیکارا کرده؟........ این رسم دستمالم که بعضی جاها هست تو قرآن گفته زن و مرد پوشش هم هستن یعنی راز دار همن. چرا بزرگترین راز زنشو باید ببره به بقیه نشون بده؟

نمیگن ، بگن هم با خیال راحت میگن چون به خودشون حق میدن که پسرن به خمین راحتی

خب اون پسری که خودشم ناخالصی داره حقشه یکی مثل خودش گیرش بیاد.‌نظر من کلی بود. اگه طرف ازش بپرسه وظیفشه راستشو بگه. آدم این حق رو داره که بدونه با کی داره میره زیر یک سقف.  هرکی پنهون کنه گناهش گردن خودشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2809