نکنه فکرمیکنین همه یه دور دادن؟مد شده توهین به کسایی که پاک موندن؟
خودمم تاحالا با کسی نبودم ولی این یه انتخاب شخصیه ، قرار نیست به کسی هم ک رابطه داشته توهین شه ، شمایی ک به رابطه میگی دادن بیشتر از این توقعی ازت نیست
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نکنه فکرمیکنین همه یه دور دادن؟مد شده توهین به کسایی که پاک موندن؟
بعضیا چون خودشون خرابکاری زیاد کردن سختشونه ببینن یکی مثل خودشون نیست.
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
خودشونم باید بگن. هرکدوم اگه نگن یک حرو.مزاده هستن
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷