2777
2789

نی نی یار تو رو خدا جون هر کی دوست داری نترکون تاپیک و الان اومدم سایت دیدم ترکیده چند تا کاربر تگم کردن گفتم تاپیک بزنم آخه چیزی نیست که میترکونی🙏

بچه ها خیلی فکر کردم چیکار کنم اول گفتم به مریضی بزنم خودمو نرم دیدم نه شوهرم میفهمه فیلم بعدا واقعا هم مریض بشم دیگه باور نمیکنه تصمیم گرفتم ماسک بزنم و الکی بگم جیغ زدم از صبح پاشدم هی سرفه کردم گفتم فکر کنم دارم سرما میخورم موقع رفتن دو تا ماسک برداشتم رو هم زدم رفتیم مراسم شلوغ بود خیلی من سرم و انداختم پایین و رفتم تو چند  نفر که داشتن جیغ میزدن مادرشوهرم تو اون شلوغی اومده میگه ماسکت و در بیار خواهرم ببینه جیغ میزنی (اصلا زیاد گریه نکرد مادرشوهرم با برادرش زیاد میونه خوبی نداشت و بشدت اهل نمایشه) منم اهمیت ندادم وانمود کردم نمیشنوم رفتم ته مسجد نشستم خلاصه مراسم تموم شد دیگه به شوهرم گفتم این اولین و آخرین باری بود که حنجره و جر دادم براتون دفعه بعد خدای نکرده یکی از فامیلات چیزی شد چنین توقعی داشته باشی بخدا میرم خونه نمیام (چون من این بار و ماسک زدم نمیتونم هر بار اینکار و بکنم که واسه اینام عادت میشه که اوندفعه واسه داییم جیغ زدی چرا واسه عموم نمیزنی یا پدربزرگم یا هر کی وای خلاصه تموم شد این مراسم نحس سرمم درد میکنه الان شنواییم انگار کم شده از بس جیغ زدن)

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کار خوبی کردی  حالا آدم تو مراسم گریش میگیره اما جیغ نمایشی واقعا زشته یوقتی دور از همه عزیز کسیه باید طرف تخلیه شه جیغ و هر حرکتی عجیب نیست ولی برای دایی شوهر مشخص میشه نمایشیه 

همسرت چی میگه در این مورد؟ 

کار خوبی کردی حالا آدم تو مراسم گریش میگیره اما جیغ نمایشی واقعا زشته یوقتی دور از همه عزیز کسیه با ...

همسرم دیشب قهر کرده بود بعد التماسم میکرد تو رو خدا جیغ بزن اگه جیغ نزنی مادرم ناراحت میشه در صورتی که من مادرم فوت شد جیغ نزدم با اینکه بشدت مادرمو دوست داتم خجالت میکشیدم از شیون و زاری بعد واسه دایی همسر توقع جیغ زدن دارن البته اینا رسمشونه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2809