2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

استارتر از همون سال اول ازدواحت در حال حاملگی و زایمان بودی خیلی ترسناکه هیچ وقتی برا خودت نداشتی دیگه نزا بدنت استراحت کنه 5 سال دیگه  استخونات پوک میشه کلا از فرم میفتی،داستانتم جالب بود اما یه خواب بیشتر نبوده.

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤

وای نصف شبی چقدر گریه کردم با این تاپیک 🥺

با اسم حضرت زهرا یه حالی شدم 

خیلی قشنگ بود 

هم داستان شما هم اون خانومی که اشناشون یه کاری برای حضرت عباس انجام دادن 

خیلی تنم لرزید 

چقد اون دنیا قشنگتر از اینجاس🥲

عزیزم با ذوق و شوق تاپیک و تا تهش خوندم ممنون که تجربیاتت و در اختیار ما گذاشتی

انشالله همیشه سایت بالا سر بچه هات باشه 

ببخشید گلم اگه میشه لطفا چیزی راجب زندگیم و آیندم حس میکنی بهم بگو خیلی محتاج یک نشونه ام☹

جذاب سایتم😜

عزیزم با ذوق و شوق تاپیک و تا تهش خوندم ممنون که تجربیاتت و در اختیار ما گذاشتی انشالله همیشه سایت ب ...

منم مثل شما دنبال یه نشونم 

بیا باهم سوره یاسین نذر شهید هادی کنیم 

یه بار راهنماییم کرده تو خواب بخدا همونی شد که گفت 🥺

و منی ک دارم برای خودکشی برنامه ریزی میکنم برام مهم نیس خدا میخوادچکارم کنه آینده م خیلی تواین دنیا ...

اگه خودکشی کنی خب راحت نمیشی چون خدا و کائنات میگن پس خیلی ضعیف بوده باید فشار بیشتری ببینه تا قوی بشه و باز زندگی سخت‌تری در انتظارمه اگه باز خودکشی کنی باز میری زندگی سخت‌تر تا جایی ک به خودت بیای و روحت رو قوی کنی

حتما ، چندتا باید نذر کنیم؟ کی باید ادا کنیم؟

هر چقدر دوست داری 

من دفعه ی اول که خوابشو دیدم و راهنماییم کرد زیاد نمی شناختمش ولی درست چیزیو گفت که شد 

میخوام بگم نذر نکرده بودم اون موقع 

هر چی دوست داری یدونه دو تا هر چی خیلی رفیقه جواب میده 

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

من بارها تسلیم شدم

بارها همون کنجه نشستم در اوج ناامیدی

تو کربلا 

آخرین مکان امیدم همونجا بود

قلبممممم درد گرفت اونجا از بس ک حالم بد ازبس ک تسلیم بودم و ناامید ولی امیدوار ب خدا

ولی هیچی نشد هیچط

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2809