2777
2789

لطفا هر چیزی ک خوندین چ حاجت گرفتین بگین 

ی صلوات برا حاجتم بفرستین لطفا حالم بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
استغفار ۷۰ بندی امام علی ع

حاجت گرفتی ازش ؟ چ حاجتی؟چندشب خوندی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حاجت گرفتی ازش ؟ چ حاجتی؟چندشب خوندی

من روزی یک یا دو بند با معنی میخوندم حدود ۴۰ روز شد  عزیزم  با حضور قلب وفهم باید باشه

استغفار موانع حبس دعا رو از بین میبره  میتونی کنارش ذکر متداول استغفار و ذکر یونسیه رو هم بگی 

و حتما خدارو برای چیزایی که داری هم شاکر باشی خدا درباره چیزایی که میخوای کفایتت میکنه

اگه اجازه بدی حاجتمو نگم  چون خصوصیه گلم

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت ان شالله💖
2805
من روزی یک یا دو بند با معنی میخوندم حدود ۴۰ روز شد عزیزم با حضور قلب وفهم باید باشهاستغفار موانع ...

فدات عزیزم مرسی

اشکال نداره میخاستم بدونم کلا حاجتتو گرفتی یا ن..خب خداروشکر.ممنون

فدات عزیزم مرسیاشکال نداره میخاستم بدونم کلا حاجتتو گرفتی یا ن..خب خداروشکر.ممنون

عزیزی ان شالله شمام حاجت روا بشی قشنگم 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت ان شالله💖

ببین تو خودتم بکشی هر چی نذر و ختم هم بزاری تا خدا نخواد اونی که میخوای نمیشه مثل این میونه که دور از جون یکی قراره امشب بمیره تو دعا کنی اپشب نمیره شاید بشه ولی حتما فرداش میمیره ،پس به خودت سختی نده فقط رهاش کن و خودتو تسلیم کن تا ببینی دنیا برات چیا در نظر گرفته

بلاخره همه چیز درست میشه