2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان شدید دارم اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمکم بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 47 پست
من از موقعی که بعد مصرف دارو های دوره دوم پریودم بهم ریخت شک کردم به کارش ، و قصدم از ای وی اف اول ب ...

ای وی اف ،خطر داره،هزینه زیاد داره،بگیر نگیر داره.

بازم میگم من جای تو بودم سریع باردار میشدم،خیلی ها را سراغ دارم که دچار یایسگی زودرس شدند تو اشتباه اونا را تکرار نکن.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چیا میخوردی ک درمان شدی

من با دارو باردار شدم

من نتونستم اصلاح سبک رو کامل رعایت کنم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وی اف ،خطر داره،هزینه زیاد داره،بگیر نگیر داره. بازم میگم من جای تو بودم سریع باردار میشدم،خیلی ...

اره درسته ، ولی الان آشفته ام به همه چیز فکر میکنم ، ترس از آینده خودم و بچه ای که مسولیتش با ماست ...خیلی سخته 😅

2804
اسم دارو چی بود  بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟

بعد ۱سال و خورده ای 

قرص کلومیفن روزی ۲تا۵روز  و آمپول سینال اف زده بودم روز ۱۲ رفتم سونو گفت تخمدان هام بیش از حد تحریک شدن و یه آمپول سترولیکس داد که کیست نسن فولیکولام 

شما هم اگه این مشکلی داری اصلا سر خود دارو نخور برو یه دکتر متخصص چون ممکنه کیست بیاره من با اینکه زیر نظر دکتر بودم الان از عوارض دارو ها خیلی میترسم چون آمپول یترولیکس عوارضی نوشته برای بچه مثل سقط و تشکسل نشدن قلب و نقص جسمی و مغزی 🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
دکتر غدد باید رفت یا زنان زایمان؟

من زنان میرفتم که دکترم متخصص بود دکتر خوب برو حتما 

اینکه بدون قرص پریود هم میشدی؟؟ 

مجردی دو سه ماه یبار پریود میشدم ولی بعد ازدواج و اینکه دکترم چند بار ال دی و ویتامین ای و ویتامین های دیگه داد بهتر شده بودم حتی بعضا زود تر هم پریود میشدم 

شدید یعنی چجوری

یائسگی زودرس داشتم ی مدت تحت نظر دکتر طب سنتی بود درمان شدم. ولی الان دارو هم دیگه جواب نمیده. یائسه شدم

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

2809