2777
2789
عنوان

رلم ک پزشکه کلی قربون صدقه م رفت ولی بهم تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 151 پست
کل نی نی سایت علوم پزشکی میخوننن فقط نمی‌دونم دور اطراف من چرا کسی نیست یا انگشت شنارع

اینجا رو زیاد جدی نگیر 

بعد هم پزشک بودن دیگه همچین چیز مهمی نیست یه زمانی بود الان نیست 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی تو هر تاپیکت باید بگی طرفت پزشکی میخونه؟؟؟خدایاااااا بسه ساییدی مارو

عه بار اولش نیست 😶‍🌫️

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نی‌نی سایت پر شده از یک مشت توهمی و عقده ای

همه از دم رلاشون دکتر یا خرپوله

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
2805
همه از دم رلاشون دکتر یا خرپوله

امسال ک همه پزشکی قبول شدن 

قبلیا هم همه علوم پزشکی مبخونن حقوق بگیرن و رل دکتر. دارن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نی‌نی سایت پر شده از یک مشت توهمی و عقده ای

پزشکی دیگه توهم نداره هر کی باباش پولداره با ننش قهر میکنه میره پزشکی😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
2809