2777
2789

سال آخر پزشکیه منم دانشجوی پرستاریم امروز ی ساعت شیفت پیچوندیم رفتیم بیرون

ی ابمیوه داد خوردم دستامو بوسید قربون صدقه م رفت ولی ی کلمه نگفت روزت مبارک

اصلا دلخورم بد جور

ب روش بیارم ب نظرتون؟

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
🥴🫠

ببخشید اسی جان ولی سابیدیمون ها😢😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

حتما باید پزشک بودنش بگی 😊😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

زمان ما دانشجو شدن مثل الان ساده نبود و کلاس داشت 

شده بود باعث خنده خلق الله که از یه نفر هر سوالی میپرسن اولش میگه از اونجایی که من دانشجو هستم

حالا این حکایت شماست هر گله ای دارید ازش یه دانشجوی سال آخر پزشکی سرش میزارید

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
زمان ما دانشجو شدن مثل الان ساده نبود و کلاس داشت شده بود باعث خنده خلق الله که از یه نفر هر سوالی م ...

کل نی نی سایت علوم پزشکی میخوننن فقط نمی‌دونم دور اطراف من چرا کسی نیست یا انگشت شنارع

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
2809