2777
2789
عنوان

براتون توحید میخونم

83 بازدید | 27 پست

التماس دعا🙏🏻🌹🌹

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

💚 برای اینکه تحت توجه خاص حضرت زهراعلیهاسلام،

قرار بگیرید و #امام_زمان #حضرت_مهدی (عج) عنایت خاص به شما کند، دائم سوره توحید را بخوانید و

هدیه کنید به حضرت فاطمه(س). 

#فاطمیه_سلام_الله_علیها 

💠آیت‌الله بهجت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
برا منم بخون دعات میکنم🥲

چشم

ممنون

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 
انشالله حاجت روا بشی عزیزم واست صلوات میفرستم واسه حال خوب منم دعا کنید ممنون میشم

چشم🙏🏻🌹🌹

2809