من دو تا دخترامو سوار موتور بزرگ تو پارکا کردم.دختر بزرگم جلو دختر کوچک شش سالم عقب.دختر بزرگم چون خوب بلد نبود و تو پارک هم شلوغ بود ترسیدم بزنه کسی صاحب موتور که یه مردی حدود 35 ساله بود اونم نشست عقب موتور پشت سر دختر کوچکم البته یه وری نشست یعنی دو تا پاهاشو یه طرف موتور آویزون کرد و موتور رو روند خودم هم کنارشون میرفتم.کارم اشتباه بود؟
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی دیگه دختراتونو دست هیچ مردی نسپرید حتی برادر یا شوهر خواهر خودتون یا همسرتون و اصلا هم اینطور ...
حق
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
یعنی پاش چسبیده بود به گای دختر کوچکم مشکلی داشته؟ واقعا؟یه کارک معروفیه شلوغ هم هست همیشه تو بالا ش ...
حالا نه اینکه صرفا همون لحظه کلا میگم مراقب باش