2777
2789

خیلی چیزا بوده دو سه تا از دیوار چند تا هم کفش ۲۵۰ گرفتم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

یه مانتو پر از سنگ کاری و جنس پارچه ی درجه یک یک ماه پیش گرفتم ۵۰۰ تومن 

به هرکی میگم باورش نمیشه چون واقعا خیلی کار شدس و جنسش خوبه 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
یه مانتو پر از سنگ کاری و جنس پارچه ی درجه یک یک ماه پیش گرفتم ۵۰۰ تومن به هرکی میگم باورش نمیشه چون ...

چه خوب عکسشو دارین؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

من جایی زندگی میکنم که معدن بازاره چیزایی که فامیلام از شهر های دیگه به قیمت زیادمیگیرن من حداقل ۵ درصد ارزون تر میگیرم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یه ریمل از مترو😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
من جایی زندگی میکنم که معدن بازاره چیزایی که فامیلام از شهر های دیگه به قیمت زیادمیگیرن من حداقل ۵ د ...

وای چه خوب اقا من ست چمدون میخواااام هست اونجااا؟ قیمت شون چطوره؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2809