2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جسارتا کجایید شما؟ چون من میخوام یه ست بگیرم همه جا تو رنج ۹ تومن میگن واقعا زیاده.... حالا همسرم گف ...

تهران اسلامشهر گلستان 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
2804

تونر ویتالیر نسبت به قیمت پایینش محشر بود 

کفش ۳ سال پیش گرفتم ۹۰۰ واقعا جنسش عالی بود با اینکه قیمتش خوب بود

یکبار شلوار جین گرفتم ۵۰۰ خیلی راضی بودم هیچ بلایی سرش نیومده از همه شلوارم بهتر بود

یه دورس خریدم ۳۵۰  خیلی خوب بود

پارسال یه شومیز گرفتم یه تومن خراب شد ولی شبیه رو گرفتم۴۰۰ تومن و اصلا خراب نشد عالی بود

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
جسارتا کجایید شما؟ چون من میخوام یه ست بگیرم همه جا تو رنج ۹ تومن میگن واقعا زیاده.... حالا همسرم گف ...

سلام شما همسرتون دندان پزشک هستن 

اگر امکان داره بپرسید فیشورسیلانت برای دندان ۶ دخترم انجام بدم موثر هست 

یه شلوار جین 4سال پیش خریدم 130 اف خورده بود دیگه بعد از اون همچین جنسی تو بازار ندیدم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
تهران اسلامشهر گلستان

عزیزم شما که تهران هستید جایی رو اصلا نمیشناسید که چمدون بفروشن به قیمت خوب؟ چون ما میخوایم بیایم تهران برای خریدش میشه اگه میدونید راهنمایی کنید 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
سلام شما همسرتون دندان پزشک هستن اگر امکان داره بپرسید فیشورسیلانت برای دندان ۶ دخترم انجام بدم موثر ...

سلام گلم الان که همسرم مطب هستن اومدن چشم حتما میپرسم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
سلام گلم الان که همسرم مطب هستن اومدن چشم حتما میپرسم

چجور باهم اشنا شدین؟؟؟🥺🥺

خودتون شغلتون چیه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

شلوار لی گرفتم ۵۰ تومن آخ نمیگه لعنتی ۲ سال پیش گرفتم 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
چجور باهم اشنا شدین؟؟؟🥺🥺خودتون شغلتون چیه

واقعا داستان آشنایی منو همسرم خیلی خیلی مفصله🥺 ولی واقعا اینو میگم از لحظه ای که منو دیده تا به همین لحظه عاشقانه عاشقمه.... حتی حسش بهم نسبت به روز اول یه اپسیلون هم تغییر نکرده

2809