2777
2789
عنوان

عکس از دماغم به نظرتون خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 31 پست
بینیت از بغل که قوز نداره کاملا صافه از رو به رو هم کاملا تیغه ها صافه نوک بینی هم اوکیه هیچ ایرادی ...

مرسی ولی عینک ک میزنم خیلی بزرگ و پهن به نظر میاد 

مبتلا به وسواس فکری، افسردگی، اضطراب. دارو های مصرف شده: سرترالین. ریتالین. فلووکسامین. سیتالوپرام. فلوکستین. کلونازپام. پیموزاید. اگه تجربه دارید خوشحال میشم بگید 

خیلی خوبه عزیزمجدی میگم

قربونتون مرسی 

ولی یه وقتا که مثلا میخندم یا عینکمو میزنم خیلی پهن میشه 

مبتلا به وسواس فکری، افسردگی، اضطراب. دارو های مصرف شده: سرترالین. ریتالین. فلووکسامین. سیتالوپرام. فلوکستین. کلونازپام. پیموزاید. اگه تجربه دارید خوشحال میشم بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
میگه همینطوری خوبی حتی ارایشم نمیذاره بکنم میگه فقط پیش خودم ارایش کن یکمم حسوده همش میترسه بهش خیان ...

اینکه میگن همینطوری خوبی خیلی خوبه واقعا 

همینطوری شما رو پذیرفتن 

اما اینکه میترسن خیانت کنین یکم عجیبه 😅

کاربریتو چرا برعکس نوشتی؟؟

حواسم نبود 

بنظرم این بینی عمل شده

نه بابا من اگه لبخند بزنم عکس بگیرم اینقدر پت و پهن میشه که چی 

اینکه میگن همینطوری خوبی خیلی خوبه واقعا همینطوری شما رو پذیرفتن اما اینکه میترسن خیانت کنین یکم عجی ...

میگه تو خوشگلی قیافت خوبه میترسم بعدا نپسندی منو و کلی قراره بهت پیشنهاد بدن و فلان 

ببین این مرد فکرش کجاهاس 

میگه تو خوشگلی قیافت خوبه میترسم بعدا نپسندی منو و کلی قراره بهت پیشنهاد بدن و فلان ببین این مرد فکر ...

وای 🤦‍♀️ 

ترس از دست دادن دارن

خودتو با همین دماغ دوست داشته باشاز طرف یه دماغ عملی

نگو تو رو خدا من قصد عمل دارم🥲😁

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍                   ‌‌‌                                                                                                        و سکوت پایانِ قشنگیست🍂

2809