روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از بین رفتم اینقدر لاغر شدم که نگو همه بهم میگن چقدر لاغر شدی
بازم من
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
خیلی ناراحتم از این بابت چرا بخشیدمش بابت هر اشتباهی که کرد
چون دوسش داشتی و بخشیدیش برا دل خودت برای هر چیزی حتی بزرگترین حماقتت یه بار غصه بخور حالا خاطرات خوبم یکم مرور کن حالت خوب شه
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
منم به همین فکر میکنم نمیدونم چی تو مغز پوکمون گذشت که هی تحمل صبر داشتیم دوبار میزدیم پارشون میکردیم اینجورنمیشدن.ولی هرچقدرم الان خوب شده باشم فایده ندارد یه کینه ای ته دل هس