2777
2789
ولی فکر نکن هیچکسی مثل شوهرم اذیت نکرده کسیرو. بهش فک میکنم عصبی میشم حالم ازش بهم میخوره تاثیر بد م ...

از بین رفتم اینقدر لاغر شدم که نگو همه بهم میگن چقدر لاغر شدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم من

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
خیلی ناراحتم از این بابت چرا بخشیدمش بابت هر اشتباهی که کرد

چون دوسش داشتی و بخشیدیش برا دل خودت  برای هر چیزی حتی بزرگترین حماقتت یه بار غصه بخور حالا خاطرات خوبم یکم مرور کن حالت خوب شه 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
2804

بیخیال بابا. الان خوب شده؟ 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

منم ازش متنفرم دوس دارم یکی جایی انقدر کتکش بزنه که دلم خنک شه❤🥲

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

منم به همین فکر میکنم نمی‌دونم چی تو مغز پوکمون گذشت که هی تحمل صبر داشتیم دوبار می‌زدیم پارشون میکردیم اینجورنمیشدن.ولی هرچقدرم الان خوب شده باشم فایده ندارد یه کینه ای ته دل هس

بیخیال بابا. الان خوب شده؟ 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه