2777
2789
عنوان

مامانای خسته بیان

94 بازدید | 14 پست

کسی برای بچش مادریار گرفته؟راضی هستی مامان؟ من میخام به خانم همسایمون بگم برای نگهداری از بچه ها با هزینه ی کمتر .. ب نظرت به چالشی نمیخورم؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه بچه

دو قلو ۳ ماهه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
2805
عزیزم خداحفظشون کنه منم پرستار یه دختر دوماهه بودم تاالان که یکسالشه

مرسی عزیزم.خداقوت.میشه بپرسم دقیقا چه کارایی رو انجام‌میدید ،چه ساعتایی مشغول هستید و درآمدتون چقدره؟

مرسی عزیزم.خداقوت.میشه بپرسم دقیقا چه کارایی رو انجام‌میدید ،چه ساعتایی مشغول هستید و درآمدتون چقدره ...

قربانت عزیزم من ازساعت 9ونیم صبح میرم تاساعت چهارونیم ساعتی 60تومن.. والاکارخاصی نیست دادن شیرخشک.. تعویض پوشک ولباس. بازی بابچه... الانم که به غذااکمکی افتاده غذااکمکی درست میکنم براش. وگاهاپیش بیاد یه کمک مختصرخونه البته خیلی کارمنزل نیست خیلی مختصردرحداینکه ظرفی باشه توظرفشورآب بزنم یاکمک کنم یه غذایی درست کنم اینا

قربانت عزیزم من ازساعت 9ونیم صبح میرم تاساعت چهارونیم ساعتی 60تومن.. والاکارخاصی نیست دادن شیرخشک.. ...

خیلیم عالی عزیزم موفق باشی منم مرددم راستش هم بحث هزینست هم اینکه اصلا حضور غریبه رو توی خونم نمیپسندم راحت نیستم حاضرم توی سر و کله خودم بزنم ولی کسی کارامو نکنه

درآمدم بستگی به ساعتای کارم داره هرتعدادساعت کارکرده باشم حقوقم بیشتره ساعتی 60تومن

شنیدم ساعتی ۶۰ تومنم میان کارای خونه رو انجام میدن همینم نعمته بازم با این بخشش شاید بشه کنار اومد 

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکتون رو دیدم

منم شرایطم‌مثل شماست

بنظرم حتما پرستار بگیر برای بچه هات پیش ازاینکه مث من ناراحتی اعصاب بگیری و ب قرص رو بیاری

هزینه کن پیش از اینکه بخوای خدایی نکرده خرج دوا‌دکتر کنی برای افسردگی واعصاب خودت‌

دوقلو داشتن خیلی سخته فقط از دور قشنگهههه

حتما کمکی بگیر ب فکر سلامت خودت باش

من‌ که ازبیخوابی و‌خستگی‌جون تو تنم نیست حوصله هیچکس و هیچی ندارم

حالا هی سخت تر میشه سه ماهه که خوبن

سلام عزیزم اتفاقی تاپیکتون رو دیدم منم شرایطم‌مثل شماستبنظرم حتما پرستار بگیر برای بچه هات پیش ازاین ...

سلام عزیزم چند بار شرکت کردی توی تاپیکام.

فعلا ک چند روزی هست مریضن روز و شب نداریم مامانم بنده خدا زندگیش رو ول کرده از صدتا مادریار مهربون تر کنارمونه.

والا باید هزینشم باشه خب آمار گرفتم دست کم ماهی ۲۲ تومن باید خرج کنم ک فعلا شرایطش نیس تا بعد خدا چی بخاد

سلام عزیزم چند بار شرکت کردی توی تاپیکام.فعلا ک چند روزی هست مریضن روز و شب نداریم مامانم بنده خدا ز ...

اره قبلا خوندم

اگه یادت باشه تازه من یکی از قل هارو سقط کردم اینه وضع روح و روانم😭😢اخه من یه بچه دیگم دارم رسیدگی بهشون خیلی سخته

اره قبلا خوندماگه یادت باشه تازه من یکی از قل هارو سقط کردم اینه وضع روح و روانم😭😢اخه من یه بچه دی ...

یه چیزایی یادمه منم یکی دیگه دارم 🙂ک چند وقته ویروس گرفته ۵ روزه مطلق هیچی نخورده زیر سرمه.

ولی در کل مادر بودن شیرینه و باید قدر دونست این نعمت رو.من عاشقانه موجوداتی رو دوس داریم ک از وجود خودمونه 🥰🥰🥰

2810