از دیشب بهش گفتم خیلیی وقته بیرون نرفتیم فردا شب شام بریم بیرون ؟گفت اگه زود اومدم خونه میریم و پول داشتم میریم مشکلی نیست
الان بهش زنگ زدم میگم کی میای بریم ؟؟میگه امشب نمیشه خستم 😐میگمممم منممممم خستمممممم خسته شدم از این خونههه و این تنهایی میگه خب برو بیرون برو خونه مامانت خونه مامانه من مگه اینهمه زنا چیکار میکنن؟میگم خب اونا بچه دارن میگه خب توهم بیا بچه بیاریم😐😐😐میگم خب منننن بچه بیارم تو نه وقت رسیدگی داری ن هستی پولم ک نداری میگه خب چیکار کنمممم منم گفتم خب بمن توجه کن کل زندگی کار نمیشه من خیر سرم زنتم دلم میگیره از این تنهایی دلم خونه مامانمو نمیخاد ذلم ی بیرون رفتن با شوهرمو میخاد فقط 🥺🥲اونم گفت چرا یجوری حرف میزنی انگار من خیلیی خوشحالم ک نمیریم بیرون یا مثل اینهمه جوونا نمیریم نمیگردیم گفت منم دلم میخاد بریم بیرون بریم خرید بریم مسافرت ولییی وقت ندارم چون در اصل پول ندارم🥺🥲میگم خب چیکار کنممم چرا درکم نمیکنی اونم گفت توهم درکم کن خب دیشب ساعت ۱۲شب رفتم سرکار هنوز ی استراحت نکردم هنوز ۳یا ۴ساعت کارم مونده منم خستم منم دلم تنگ میشه برات ولی تو درک کن من قسط دارم چک دارم من کار نکنم همسایه اینارو میده 🙁😒منم گفتم از اول زنوگیمون از نامزدیمون تا همین الان فقط دارم درکت میکنم ولی من فقط میخام یساعت باهم بریم بیرون منک نمیگم بریم رستوران آنچنانی من فقط میگم اصلا بریم ی ساندویچ بخوریم یا هیچی نخوریم فقط بریم بگردیم 🥺🥺اونم گفت از اول زندگی تا همین امروز شرمندتم میدونم درک میکنی ولی کاری فعلا تا چند ماه ازم برنمیاد 🥺🥺🥺🥺گفتم خب خودم پول میدم بریم بیرون اونم گفت اون پول برا آرایشگاهته نمیخادو ... بعدم گفت دوستت دارم و قطع کرد 😞😞🥺🥺
دلممم میگیره تو این خونه خانوما شما درکم میکنین؟؟آخه چرا شوهرم نمیفهمه مننن دلممم بیرون رفتن با دوستام یا خانوادمو نمیخاد من میخام با شوهرم ب اندازه یساعت برم بگردم همییییین واقعا خاسته زیادیه؟؟؟؟؟بخدا درکش میکنمممم میدونم خستس کارش سنگینه ولی منم گناه دارم خب گاهی حس میکنم دارم افسرده میشم ...
زیاد بهش بروز نمیدم دلی واقعا هفته ایی یبار یا ۳هفته یبار بیرون رفتن باهاش واقعاااا حقمه هوفففففف لعنتتتتتت ب بی پولیییی خستمممم و این کلافگی و اعصاب خوردیم و ب اونم بروز دادم میدونم ناراحت میشه میدونم اونم دلش میگیره میشناسمش همه جوره عالیع خوبه اما وقت نداره برا بیرون رفتن یا مهمونی رفتن 🥺
بنظرتون من درکش نمیکنم یا اون درکم نمیکنه؟
اینم بگم هیچ مشکلی باهم نداریم همجوره اوکی هستیم و عاشق همیم 🥲❤️تنها مشکلمون همینه