2777
2789
عنوان

مادری هست که به من کمک کنه امروز دیگه کاملا روانی شذم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کجایی؟ می تونی ببری پیش دکتر مقدادی ؟ حساسیت به لاکتوز شاید داره بی قراری میاره ولی رفلاکس ...

من گیلان هستم

بهترین دکتر اینجا رو بردم هیچی نگفت 

از کجا میشه متوجه شد حساسیت به لاکتوز هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
بچه من مشکل قلب داشت بی قرار نبود کبود میشد نترس عزیزم اول سونوی شکم ببر و شیر بدون لاکتوز امت ...

سونو بردم گفت کاملا سالم هست

شیر هم بدون لاکتوز میخوره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
2805

بچه کولیکی نداشتم ولی برای رفلاکس تشک طبی شیب دار خیلی بهم کمک کرد به جای خوابش بکم شیب بده سرچ‌کن شیب تشک هارو ببین اونطوری باید باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

عزیزم از این دادی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
2810