2777
2789
عنوان

مادری هست که به من کمک کنه امروز دیگه کاملا روانی شذم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست

عزیزم اینکه چندجا دکتر بردیدش 

دکتر ها نگفتن که خوابش مشکلی داره؟ 

اگر نداره دیگه باید صبر کنی دوره اش بگذره 

اون بچه درد داره که گریه میکنه 

دختر منم تا 9 ما کولیک داشت و منم خوابم خیلی وحشتناک بهم ریخته بود 

خواب هم خیلی رو یاعصاب اثر میذاره 

ولی با این وجود چون میدونستم اون بچه الان بجز من کسی نیست که بخواد ازش مواظبت بکنه، باز میذاشتمش بغلم نزدیک قلبم 

تا خودصبح راه میرفتم اروم لالایی میخوندم نازش میکردم، لهش میگفتم مامان جون درست میشه عزیز دلم شکمش رو ماساژ میدادم و گرم نگه می‌داشتم 

ننوی سنتی که کامل گوده چهار ماهگی خریدم و خیلییی کمکمون کرد 

صدای سشوار و تلوزیون هم خوب بود 

خلاصه میگذره ما از سر گذروندیم برا شما هم میگذره 

تا می‌خوابه بخواب هیچکار نکن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

احتمالا  رفلاکس پنهان داره  بچه اون خس خس سینه و گرفتگی بینی واسه رفلاکسه 

چیزی هی میاد تو دهنش قورت بده؟ 

شیر خودت رو درکنار شیرخشک میخوره یا نه؟

باید آس امپرازول یا نکسیوم بخوره ایستاده تو بغلت بخوابون اگر خوابید حتما رفلاکسه 

یه فوق تخصص گوارش اطفال ببرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیش کی بردی؟

دکتر بهزاد 

دکتر قماش پسند 

دکتر دلیرانی همش میاد تلوزیون هم صحبت میکنه خیلی با سابقه است 

خواهر و داماد خودم فوق تخصص اطفال هستن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
سونو بردم گفت کاملا سالم هستشیر هم بدون لاکتوز میخوره

عادیه گلم مادر شدن این سخت یا هم داره بچه ی جاریمم همین بود خیلی سختش شد ولی باید تحمل کنی و هر راهکاری به نظرت میرسه انجام بدی شاید بهتر شد 

2805
دکتر بهزاد دکتر قماش پسند دکتر دلیرانی همش میاد تلوزیون هم صحبت میکنه خیلی با سابقه است خواهر و داما ...

بچه من الان یکسالش شده همچنان شبا گریه میکنه یکساله همه جارو گردوندم فقط تحمل کن اگر دکترا میگن  هیچیش نیست

من به ترس و چسم رخمم اعتقاد دارم ولی خب حتی اونارم انجام دادم تاثیر نداشت دیشب تا ۵بیدار بودیم