2777
2789

پسرم از روزی که متولد شد گریه میکرد بی قرار بود شیر مادر نمیخورد شب اول فقط گریه کرد شیر نخورد جوری که پرستارها مجبور شدن بهش شیر خشک بدن تا شاید اروم بشه

خورد ولی باز خواب نداشت

تا اینکه زردی گرفت از اونجایی  نمیخوابید، داخل دستگاه هم نمیتونستن بزارن با زور 3روز بستری شد ولی نهایت 3ساعت هم داخل دستگاه نبود

اومدیم خونه از روز 6ام خواب شب که نداشت شیر مادر نمی‌خورد ولی خب شیر خشک خوب میخورد

از 12روزگی علائم کولیک شروع شد هی شدید تر شد

شبا هر 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه هر بار بعد از 5 دقیقه با ترس و غر غر و گریه از خواب میپره

دیگه جوری شده که من تا صبح بیدارم قبلا باز روز می‌خوابید الان روزم همین شده

یه عده گفتن شاید خوب ادرار نمیتونه بکنه قطره قطره میاد واسه همین گریه میکنه شاید گرفتگی داره

بردم دکتر رضا دلیرانی فوق نرفولوژی کودکان

گفت چون وزن گرفته هیچ مشکلی نداره معاینه کرد سونو کرد آزمایش دادم همه چی خوب بود

ختنه هم کردیم

با گذشت 4روز باز همونه

آلان کاملا نشانه های کولیک مشهود هست ولی چیزی که خیلی داره عذابم میده خوابش هست من باز تحمل میکنم ولی بچه خودش داره داغون میشه

از خواب داره کور میشه چشم ها بسته است نمیتونه بخوابه وقتی هم میخوابونم به زحمت 5دقیقه ای بیداره با ترس و گریه و علایم کولیک

نمیدونم چیکار کنم

چند جا دکتر بردم

اول

گریپ میکسچر

پدی لاکت

اینفکول می‌خورد تاثیر نزاشت

آلان

گریپ واتر

کولیک اید

رانیتیدین

میخوره

حتی شربت خواب بی بی سد گرفتیم هیچ فایده نداشت

خودم و پدرش دیگه فقط گریه میکنیم

گرفتگی صدا

بی خوابی وبی قراری

خس خس سینه

گرفتگی بینی

هم داره

رفلاکس میتونه باسه؟

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

دکتر قلب بردی؟؟؟؟

یه سر ببر حتما

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
دکتر قلب بردی؟؟؟؟یه سر ببر حتما

نه نبردم 

ولی فوق اطفال معاینه کرد گفت اگه چیز مشکوک ببینم و نیاز باشه ارجاع میدم 

چیزی نگفت بهم 

قلب چرا؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
نه نبردم ولی فوق اطفال معاینه کرد گفت اگه چیز مشکوک ببینم و نیاز باشه ارجاع میدم چیزی نگفت بهم قلب چ ...

بخاطر خس خس و گرفتگی بینی 

حالا ضرر که نداره. ببرش 

خیال خودتم راحت میشه

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

رفلاکس داره ؟

با قنداق شل قنداقش کن 

بعدم بزارش ننو ساکت میکشه 

البته اینم بگم ننو وایساد گریه میکنه یکی مرتب باید تابش بده 

واینکه چون شیرخشک میخوره شیر خشک سنگینه و دیر هضمه برا همین بچه گریه میکنه

نمیخوام ته دلت خالی کنم ولی شاید مشکل کولیک نیست یه چیز دیگس ما آشنامون بچش اینطوری بود مشحص شد سنگ ...

عزیزم یکشنبه بردیم دکتر دلیرانی بهترین دکتر کلیه کودکان سونو داد آزمایش کرد گفت کاملا سالم هست کلیه ها هیچ مشکلی نداره 

نه نبردم ولی فوق اطفال معاینه کرد گفت اگه چیز مشکوک ببینم و نیاز باشه ارجاع میدم چیزی نگفت بهم قلب چ ...

بچه من مشکل قلب داشت بی قرار نبود کبود میشد   نترس عزیزم  اول سونوی شکم ببر   و شیر بدون لاکتوز  امتحان   شاید حواب داد 

عزیزم یکشنبه بردیم دکتر دلیرانی بهترین دکتر کلیه کودکان سونو داد آزمایش کرد گفت کاملا سالم هست کلیه ...

پس احتمالا حساسیت به لاکتوز داره   شیر های ال اف بده آن شالله بهتر میشه  تو اپلیکشن  زوپ هممی تونی   با دکتر مقدادی ویزیت آنلاین بشه  دفعش سبز رنگ یا ابکی نیست؟

رفلاکس داره ؟با قنداق شل قنداقش کن بعدم بزارش ننو ساکت میکشه البته اینم بگم ننو وایساد گریه میکنه یک ...

شیر خشک رو عوض کرد مخصوص میخوره 

هیچی آرومش نمیکنه 

گهواره هم داره هیچی به هیچی 

2809