2777
2789
عنوان

مامانا بچتون ناراحتتون میکنه چیکارمیکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
یه وقعیتو بگم هیچ کدوم از چیزایی که بهش یاد میدی از درساش در آینده قرار نیست به دردش بخوره مگه واسه ...

من خیلی فک وردن ک چجوری میتونم واقعا خوشحالش کنم و اینکه اعتماد بنفس داشته باشه ،اینکه کلانی بهش بگم شادباش و افسرده نباش بدردنمیخوره

من از این طریق که درساش قوی بشه بعش اعتماد بنفس میده و شادش میکنه دارم تلاش میکنم هرکاری به نظرم راهی داره 

واین راه حل من بوده

وگرنه چجوری میتونم یادش بدم ادم موفق و بااعتماد بنفس و شادی باشع؟

دخترت داره باج میگیره و این خیلی واسه ی ایندش ترسناکه عزیزم اون متوجه اختلاف بینتون شده و از این طری ...

درسته من میتونم درک کنم

ولی همسرم نه 

توجیه نشده با هرروشی بهش گفتم حتی به مادرش گلایه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی فک وردن ک چجوری میتونم واقعا خوشحالش کنم و اینکه اعتماد بنفس داشته باشه ،اینکه کلانی بهش بگم ...

بچه ی ما اونی نمیشه که ما میخوایم 

اونی میسه که ما هستیم

آیا خودت موفق و با اعتماد به نفس و شاد هستی؟

مامان من هم تو بچگیم عین شما رفتار میکرد

بهترین لباسارو داشتم شاگرد اول بودم ولی اعتماد به نفس ندارم الان پس ربطی نداره

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
دقیقا ادم پخته میشهاگر بدونی ۱۵ سال پیش که ازدواج کردم چه کارایی کردم که تو چشم شوهرم و خانوادش تک ب ...

ادم وقتی صدشو برای کسی نزاره ..توقعی هم نداره 

حالا بحث بچه یکم فرق میکنه ولی باز من نظرم این که همه کار بچتو نباید انجام بدی حتی به خاطر خود بچه 

چون تربیتش خراب میشه 

حالا استارتر بچه ش کوچیکه ،ولی هرچی بزرگتر شد باید یادبگیره خودش کار خودشو انجام بده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2805
مثلا دخترم میاد میگه بابا مامان امروز لیوان شکستباباشم میگه نااااا بزار بیام حسابشو میرسم یا میگه ما ...

خوب نباید بگه عزیزم باور من دخترت تقصیری نداره باهمسرت صحبت کن بگو این ب ضرر دخترمون خودش میشه

ادم وقتی صدشو برای کسی نزاره ..توقعی هم نداره حالا بحث بچه یکم فرق میکنه ولی باز من نظرم این که همه ...

اره دیگه بچه باید مستقل بار بیاد اینجوری لوس میشه بنظرم هرچقدر هم پولدار باشی باید یاد بچه بدی برای رسیدن به خواسته هاش تلاش کنه رو پای خودش وایسه نه که مادر همه جوره ساپورتش کنه اخرشم بشه این…

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خب چرا نداری اینجاش شاید به مادرت ربطی نداره؟

اصلا شک نکن که اعتماد به نفس مادر رو دختر تاثیر میزاره

تو جنگل بزرگ نشدم که تو اون خانواده بزرگ شدم دیگه

هر شخصیت و اخلاقی دارم اونجا شکل گرفته

اعتماد به نفس اگر تو خونه پدر داشته باشی دنیا هم نمیتونه ازت بگیره و اگه نداشته باشی طلا بپوشی هم اعتماد به نفس نخواهی داشت اینم روانشناسم گفت

چون من بهش میگفتم شوهرم اعتماد به نفسمو میاره پایین اینو گفت

و درضمن میدونم این حرفا گفتنش راحته و تو واقعیت با بچه های دهه نودی گودزیلا سخته 

درسته قبولش براش سخته چون براش زحمت کشیدی و بهترینها رو برای بچه ات میخوای ایشالا هم موفق ترین و خوشبختترین بشه بچه ات 

از نصیحت اصصصلا خوشم نمیاد

تاپیکتو که دیدم واسه این جواب دادم چون یاد خودم افتادم

مامانم برام صدشو میزاشت ولی مادر خوبی نبود بیشتر شبیه یه معلم خصوصی یا سرپرست بود برام

ولی مادری کردن و نوازش و محبت و فهمیدن و درک کردن و راحت گرفتن رو متاسفانه به دلیل کمبودن اطلاعاتش بلد نبود

کاش به جاش بلد بود روانم رو سالم و شاد پرورش بده 

نه اینکه با کلی طرحواره و تله های ذهنی

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
واقعا😵‍💫فکر نکنم😊

بچه ها خیلی زود فراموش میکنن درست میگن همینه من خیلی با پسرم دعوا داریم و خیلی منم کنترلم از دست میدم دعوامون زیاده ولی جونشم برام در میره البته تو دعواها هرچی بخوایین میگه ها به من ولی بعد نیم ساعت دوباره میاد بغلم میکنه و من بیشتر بدم میاد هم از خودم هم از اون آخه چرا دعوا رامیندازی بی حرمتی کنیم بعدم عذاب وجدان بگیرم

همه همینیم متاسفانه دقیقا منم مثل شمام گاهی غرای همسرمو تحمل میکنم تا بچمو خوشحال کنم ولی چه میشه کر ...

چون با باباها کمتر وقت میگذرونن و باباها کمتر بهشون گیر میدن مثل این میمونه که مادر همیشه از بچه ای که بیشتر بهش میرسه انتظارشم بالاس و همیشه اونو کمتر تحویل میگیره چون انتظارش ازش بالاست

2810