2777
2789
عنوان

رنگ مو عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست

حالا عکسا که واقعا خوشگلن مخصوصا بالایی ولی واقعا چرا باید شوهرا طبیعت زناشونو دوست نداشته باشن و براشون تصمیم بگیرن؟ من از این حرفها حس خوب نمیگیرم اکه شوهرم بگه موهاتو این رنگی کن یا لاغر کن یا این مدل لباس رو بپوش اینکارو بکن حس میکنم این ویژگی‌ها رو تو زنای دیگه دیده خوشش اومده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حالا عکسا که واقعا خوشگلن مخصوصا بالایی ولی واقعا چرا باید شوهرا طبیعت زناشونو دوست نداشته باشن و بر ...

حالامن خوشم میادشوهرم نظربده ولی تاحالابهم نگفته آرایش کن یاناخن بزاررنگ کن

حالا عکسا که واقعا خوشگلن مخصوصا بالایی ولی واقعا چرا باید شوهرا طبیعت زناشونو دوست نداشته باشن و بر ...

عزیزدل من قبلن دوتا سوکیامو بلوند کردم حالت تلی الانم که اونا ریشش مشکی شده به شوهرم گفتم برم دوباره تمدید کنم گفت برو کلشو رنگ کن اگر دوست داری فقط نظرشو داد شما میایی اینجوری حرف میزنی خیلیییییی ببخشیدا اما یک ادمو به شک میندازی که با خودش بگه نکنه شوهرم فلان فلان شده نکنه این خانوم توی نی نی سایت واقعا یک چیزی میدونست که اینجوری گفت بنظرم پیش داوری نکنید و چیزی که ربطی به تایپ نداره رو نگید بهتره

من باشم رنگ نمیکنم واقعارنگ موبدترین کاره واسه مومخصوصااگه نتونی بعدش به موهات برسی

اها باش عزیزم ممنونم از راهنماییت واقعا مرسی چون من موهام خیلی کم روشت هستن الان ۲ ساله کوتاه نکردم گذاشتم بلند بشه اگر راهنمایم نمیکردی میرفتم رنگ میکردم بعدم موهامو میسوزندم بعدم از ته باید کوتاه میکردم 😂بازم ممنونم

عزیزدل من قبلن دوتا سوکیامو بلوند کردم حالت تلی الانم که اونا ریشش مشکی شده به شوهرم گفتم برم دوباره ...

من چیکار ب شوهر بقیه دارم من نه شمارو میشناسم نه شوهر شما رو اگه شما ب شوهرت اعتماد داری چرا الان باید بیای بگی ادمو ب شک میندازی؟ صرفا با نظر ی ناشناس که شناختیم ازش نداری به شک میفتی؟😐

من فقط گفتم از اینکار شوهرا حس خوب نمیگیرم نظر شخصی بنده باید زندگی شمارو دچار شک کنه؟ چه حرفیه آخه😐

اها باش عزیزم ممنونم از راهنماییت واقعا مرسی چون من موهام خیلی کم روشت هستن الان ۲ ساله کوتاه نکردم ...

خواهش میکنم عزیزم منم پارسال کوتاه کردم چنددفعه ام خواستم رنگ کنم ولی موهاموتوایینه نگاه میکنم میبینم سالم ولخته پشیمون میشم ازرنگ کردن

من چیکار ب شوهر بقیه دارم من نه شمارو میشناسم نه شوهر شما رو اگه شما ب شوهرت اعتماد داری چرا الان با ...

من تایپم راجب نظر دادن شما راجب شوهر بود آیا ؟؟؟

که شما جوابو ربط دادین به شوهر

من کار به ناشناس بودن ندارم شما برو دادگاه هااا ببین اگر مردم دارن جدا میشن ازش میپرسی چرا میگن فلانی این جوری گفت که شوهر نباید فلان کنه نباید فلان چیزو بگه منم دیدم نه شوهرم بده برای یک حرف دارن جدا میشن

ماشالله توی نی نی سایت همه خاله زنک شدن