2777
2789

سلام دوستان صبحتون بخیر،من یک شهیدنزدیک نداشتیم ورفتاریک شهیدوندیدم کسایی ک ازبستگان نزدیکشون شهیدشده واقعیت داره ک رفتاروکرداروگفتارشون خاصه یااوناهم مثل مردم عادی بودن وفقط شهادت قسمتشون شده ،همیشه برام سوال

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شهید نه ولی بابابزرگم جانباز بود که خیلی مظلوم و اروم بود،،، شهید هم پسر همسایه بابام اینا بود عموم میگفت بچه خوبی بود تو خانواده زیاد تحویلش نمیگرفتن رفت جبهه ،،غواص بود ،،، تو جبهه شهید شد

2805

آره قطعا باید شهید وار زندگی کنی

تا خدا لیاقت شهادت رو بده

هرکسی لایق شهادت و دربست تا بهشت ، نیست

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

پسر عموم شهید شده

سال ۶۸

من اون موقع ۱۱سالم بود ...چیز زیادی ازش یادم نیست...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همه ادم عادی هستیم‌دیگ

آخه وقتی خانواده یک شهیدازشون تعریف میکنه میگن خیلی آدم خاصی بودهمیشه برام سوال 

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

جدی اینهمه کتاب زندگینامه شهدا رو ندیدی که بخونی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام صبح بخیر.

عموم شهیدن.

سن من قد نداده بود ک ببینمشون،اما از مادرم میشنوم ک‌ نصفه شبا برای فقیرای محل یواشکی غذا و نون میبرده... مثل امام علی ع بلا تشبیه :))) و خیلی تعاریف دیگه 

شهدا معصوم نیستند،پس نمیتونیم بگیم ک بی عیب و گناه بودن...

اما ی چیزی مثل یاقوت درونشون بوده ک خدا خوب خریدتشمن

آخه وقتی خانواده یک شهیدازشون تعریف میکنه میگن خیلی آدم خاصی بودهمیشه برام سوال

بله خیلیاشون ادمای خاصی هستن من زنندگی نامه اکثر شهدا رو میخونم  اما اما ادم عادیشم وقتی شهید میشه یعنی پیش خدا فرق داره دیگ با بنده های دیگش

کتاب ابراهیم هادی بخون

من که از لحاظ شخصیت و قیافه اش خیلی جذبش شدم

یه ابهت خاصی داره

روحش شاد💞

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
2809