2777
2789
عنوان

چرا سایت اینقدر خلوت شده😔

362 بازدید | 58 پست

خیلی بد شده قبلا شلوغ بود خوب بود الان خیلیییییی خلوته هر ۱۰ ثانیه یک تاپیک اکثرا چرت بیشتریا سرکاری هستند دروغین هعی سایت خیلی خوب بود مدیریت سایت با کاراش گند زد توی سایت همه رو فراری داد😔😖

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خـــــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خـــــدا ️🪐🌱🪐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اره دیگ با قوانین دیکتاتوری و مسخره شون کیفیت پایین و تبلیغات زیاد فقط تیشه زدن ب ریشه خودشون

اکثرا کاربرای ادم حسابی تعلیق شدن ی مشت فاطی کماندو موندن تو سایت 

تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد،  رها کن ای دل غافل خدایِ بت پرستت را ...
چون من فردا قراره زایمان کنم بگم بیشتر یا فهمیدید ؟🫥😂♥️

به به چه عالی😍.

ان شالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چون من فردا قراره زایمان کنم بگم بیشتر یا فهمیدید ؟🫥😂♥️

اووو خودا بسلامتی باشه🥺

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خـــــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خـــــدا ️🪐🌱🪐

اکثرا بچه مدرسه ای بودن، همه سر درس و مشقشونن الان😂😂

به غیر از اون کل کاربرای قدیمو و خوب رو الکی تعلیق کردن😔

اره دیگ با قوانین دیکتاتوری و مسخره شون کیفیت پایین و تبلیغات زیاد فقط تیشه زدن ب ریشه خودشوناکثرا ک ...

اهوم واقعا

2809