2777
2789
عنوان

برگام ریخت😭

3896 بازدید | 156 پست

من چون یکی از کاربرا دیدم تو عنوان تاپیکش نوشته بود شق القمر رفتم راجبش تحقیق کردم واییییییییییی خیلی جالب بود 

داستان از این قراره مشرکان مکه به پیامبر میگن اگه ماه رو به ۲ قسمت تقسیم کنی ما ایمان میاریم به دین اسلام پیامبر هم به اذن خدا ماه رو به ۲ قسمت تقسیمممم‌ میکنه واییی یه نصف‌ تو کوه صفا ی نصفش هم یجای‌ دیگه 

بعد مشرکا‌ میان میگن تو چشمای مارو جادو کردی میرن از ی آدم دیگه میپرسن که اونم میگه آره ماهم دیدیم که شده ۲ تیکه سال ها بعد ناسا ثابتش میکنه که از این سر تا اون سر ماه ترک هایی هست که بهم جوش خوردن این یعنی۱۴۰۳ سال پیش که همچین اتفاقی افتاده راست بوده ولی وقتی ماه شده ۲ تیکه چطور به سیاره های دیگه آسیب نرسونده؟؟ چطور نیروی جاذبه زمین نتونسته اونو جذب کنه؟ واییی نمیتونم تصور کنم که الان ماه قبلا شده ۲ تیکه😭😭😭😭

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

واقعا ناسا ثبتش کرده؟ اکر منبع معتبره سایتشو میفرستی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این الان تو کتابای ابتدایی هستش😁

بعدشم به قدرت خدا شک نکن

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

2805

چرا من اینو میدونستم 

تو عجیبی که نمیدونستی یا من عجیبم

چون مذهبی نیستم

اخه شده میگن فلانی انگار شق القمر کرده

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅

بله معجزه ی پیامبره

من از بچگی راجع بهش خوندم

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

و چه داستان هایی که بدون منطق به آنها ایمان داریم . . .😑

چون ادیان و معاجز ب ما ارث رسیدن ما هیچوقت انتخابشون نکردیم

تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد،  رها کن ای دل غافل خدایِ بت پرستت را ...

اسلام و قرآن چیزایی رو عنوان کرده که تازه علم داره کشفشون میکنه

باز خیلیا به مسلمونا و اعتقاداتشون میگن پوسیده

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
عزیزم برو بگیر بخواب این قضیه من کلاس ۵تو کتاب دینی خوندم

😂🤨پس چرا من الان فهمیدم ولی چرا جواب سوالمو نگرفتم که اگه شده ۲ تیکه چطور به سیاره های دیگه آسیب نرسانده؟

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
2809