22mahsa_pourya مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 عنوان یک حرومزاده در نی نی سایت📸 | مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 123 پست بچه ها نی نی یار تگ کنیدمن میرم دادگاه ازش شکایت میکنمجرا بیمارهای روانی اینجان...عکس منو گذاشته میگه ج ن د ه نی نی سایتخدا و پیغمبر ندارن؟ خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر 1403/08/16 | 20:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 خوبه خودت داري ميگي زندانياينكار جرم هست و كسي ك انجام ميده مجرم هست و نه بيمار یه بیمار مجرمندیدی تا حالا؟ خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
niniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52292 لطفا تعلیق شهاین آسیب به همه میزنهاز ریشه باید خشک شه تاپیکو قفل کنین اخه ده هزار نفر تگم کردن فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 خوبه خودت داري ميگي زندانياينكار جرم هست و كسي ك انجام ميده مجرم هست و نه بيمار یه بیمار مجرمندیدی تا حالا؟ خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
برفیهستم عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 789 لطفا تعلیق شهاین آسیب به همه میزنهاز ریشه باید خشک شه اگه تعلیق شه دیگه نمی تونی شکایت کنیدرضمن با ی خط دیگه دوباره میاد نی نی سایت
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 استارتر اون کاربر از تاپیک اسم از شما و چند نفر کینه گرفته و دنبال اذیت کردن هست چند دقیقه پیش هم به ... چشم خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
shadow10 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 771 این قیافه رودرست کردی بعدعمس کذاشتی نی نی سایت عواقب داره خب حرف شما هم از اون حرفا بودامردم برا صورتشونم باید از شما اجازه بگیرن؟گناه شما هم اندازه گناه اون آدم کثیفیه که عکس ایشونو گذاشته. بداهه،مثل ادامه شعر.
mariarose عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5216 اسی اگه اشتباه نکنم این عوضی کلا عکست رو دارهالان تعلیق شه ماه دیگه شال دیگه و.. با یه کاربری دیگه میادبنظرم برو سراغش چون روانیه لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6297 ایشون به همه توهین میکنن@niniyar_5   روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1570 شکایت میکنمپدرشو در میارمشما هم هروقت چنین مواردی دیدید نی نی یار ها رو تگ کنید تعلیق شنفردا از عکس ... واقعا اصلن انگارمریضن بخدا من خودم خیلی حساسم نسبت به این تاپیکا! از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 اگر واقعا عکس شماست نباید تاپیک میزدین اسکرین میذاشتین اینطوری تعداد بیشتری دیدن تاپیکتون بازدید خور ... الان لطفا عکسام پاک کنید چون نمیتونم پاک کنمیا همه تاپیکام پاک کنید عیبی ندارهو این کاربر تعلیق شهممنونم از شما خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 اسی اگه اشتباه نکنم این عوضی کلا عکست رو دارهالان تعلیق شه ماه دیگه شال دیگه و.. با یه کاربری دیگه م ... تمام تاپیکاش اسکرین گرفتممیرم فتا پیداش میکنم خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6297 تمام تاپیکاش اسکرین گرفتممیرم فتا پیداش میکنم خب نی نی یار تعلیقش نکنه که بشه پیگیری کنی روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
22mahsa_pourya مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1852 حرف شما هم از اون حرفا بودامردم برا صورتشونم باید از شما اجازه بگیرن؟گناه شما هم اندازه گناه اون آدم ... 👏👏👏👏👏♥️ خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
mahshiiiiiid79 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 1980 وقتی یه نفر تگ میکنه نیاز نیست دو هزار نفر تگ کنن همون یه بار رو می بینم و رسیدگی میکنم قبل تگ لطفا ... اوکیه،من خیلی سر در نمیارم زیاد کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.