2777
2789
عنوان

تپل شدن صورت با علم سوجوک🤗💅🏻

104 بازدید | 7 پست

ببینید این تحلیل درسته درمورد روشش یا نه

(باید بند اول انگشت شست رو کش زرد بندازیم بعد از هشت ساعت اونو بر داریم بندازیم دور انگشت شست دست دیگه)

حالا یه سوال هر هشت ساعت باید این کار رو انجام بدیم‌ یا روزی دوتا هشت ساعت؟

تاحالا کسی از سوجوک نتیحه دیده

مرسی که جواب میدین🌹🌼

راستی قضاوت هم نکنید چون من کلی تحقیق کردم و از واقعی بردنش پی بردم پس الکی چیزی ننویسید

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم صورتم خیلی تپله دوس دارم لاغرشه نمیدونم چیکار کنم

تو همین روش هست باید کش سبز بندازی ولی بنظرم یکم متفاوته میخوای برو تو گوگل سرچ کن کنارش هم بزن نی نی سایت اونجا هست

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵
2805
نشنیدم تا حالاچه جالبههه

اره برای همه چی یه ردش داره این علم کره ای هاست