2777
2789
عنوان

واقعا خوشکلی دردسر داره بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 90581 بازدید | 1349 پست
اینو راست گفتی که دهن ما رو صاف میکنن خوب میشناسین پسدهن پاره هم هفت جد و آبادته@نی_نی_یار۱ لطفا رس ...

هر وقت به توهینای این خانم رسیدگی کردین به منم ان شاالله رسیدگی کنین

@نی_نی_یار۱    

@niniyar_1    

@niniyar_3‍ 

@niniyar_5‍ 

که همه ی چادریا فاسدن آره؟  اوکی ببینم نینی یار عزیز و عادل چه تصمیمی میگیره  قطعا تصمیم نینی یار برام محترمه 

نینی یار های عزیز هر تصمیمی بگیرید به دیده ی منت قبول میکنم.  منتظرم با عدالت خودتون قضاوت کنین

همه ی پیامهای این خانم رو خطاب به بقیه هم بخونین ماشتالله دروازه های جدیدی از ادب و تربیت رو به روی جامعه باز کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر وقت به توهینای این خانم رسیدگی کردین به منم ان شاالله رسیدگی کنین@نی_نی_یار۱ @niniyar_1 @niniya ...

من گفتم همه چادریا فاسد؟؟؟آتیش گرفتی برو یبار دیگه جمله ی منو بخون !!بعد شما به ما می‌کند فاسد چطور انتظار دارید لال شیم🤣🤣🤣

وای تو رو خدا نگو ترسیدم حالا انگار اینجا چی هست جز اینکه باید با امثال تو دهن به دهن شد همین سایتم ارزونی تو...

رسانه ی شدن یا نشدن اصلا مهم نیست.مهم نتیجه ای هست که بایددر جامعه ببینیم و نمیبینیم.دیگه هیچجوره حت ...

دقیقا باید هر چهار پایه میز محکم بشه. موافقم 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
🤣🤣🤣حتما رسانه ای نمیشه که ریا نشه

خیر

خیلی وقتا آدم اخبار سوگیری شده رو میبینه توی مجازی

منی که مثلا فلان کانال خبری رو دنبال میکنم مطلع میشم، یخ نفر که کانال دیگه ای رو دنبال میکنه مطلع نمیشه واسه همین فکر میکنه اتفاق نمیفته

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
به خدا اگه میدونستم اینقدر مشکلات روحیت زیاده باهات همکلام نمی‌شدم....

شما به بهترین زنان و مردان ایرانی ، توهین می کنید و از الفاظ زشت روانی استفاده می کنید . حتی اگر ما مردم ایرانی هممون طبق نظر شما روانی باشیم ، این ننگ برای شما است که ما رو روانی کردید و‌بیمارمون کردید .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀