چند روز پیش تو پارکینگ بچها مون بردیم بازی میکردن از زندگیش برام گفت خودش معلم بود ۲۸ سالشه یه دختر داره زندگیش این بود که خانوادش خیلی سنتی بودن خیلی کتکش زدن تو زندگیش در حدی ک وقتی فهمیدن دوست پسر داره با سیخ داغش کردن موهاشو از ته قیچی کردن درس خوند رفت سرکار با ی مرد بی عرضه که عاشقش شد ازدواج کرد مرد براش هیچی نخرید حتی حلقه نشونش رو بدل گرفته بود دختره هم وقتی دید حلقش بدل طلاهای مادر شوهرش رو برداشت شوهرش متوجه شد و همیشه بهش میگفت دزد نه عروسی نه عقد نه هیچی نداشت الانم خودش خرج زندگی میداد یه شوهر بی عرضه تمام عیار داره چند وقت پیش این زنه با کسی دوست شد شوهر فهمید و چندین ماهه که داره اذیتش میکنه بهش میگ تو دزدی تو میری خونه پسرا وووو داشت گریه میکرد دل داریش دادم گفت خانوادم هم نمیزارن جدا بشم ابرومو هم پیش پدر مادرم برد گفت دخترتون دزد...خلاصه یکساعت پیش خبردار شدیم که بیچاره خودشو حلق آویز کرد خیلی دارم گریه میکنم خیلی دختر مهربونی بود دلم برای بچش میسوزه لعنت به شوهر عوضیش الان که دختر مردم کشت داره عربده میزنه و گریه میکنه کاش باهاش صمیمی نبودم کاش زندگی و سختی هاش برام نمیگفت😥😥
عزیزدلم این آدم های سمی رو باید از خودت دور کنی تیزهوشان همین همسایمون تیزهوشان بود معلمی نفر اول من ...
بلاکشون کردم🥲 ولی منم آدم بودم! الان شدم یه سنگ که عاشق تنهاییه و هندزفری میزاره و موزیک غمگین گوش میده . موهاشو خاکستری تیپ خاکستری زندگی خاکستدی. ولی قدیما دلم میخواست با دختر خالم بازی کنم. با خالم مثل یه مادر راحت باشم. داییم دوسم داشته باشه. مامان بزرگم بگه نوه عزیزم🥲 ن این زندگی💔 حق منِ مهربون و احساسی نبود بشم یه ربات ک حتی جلوش سر ببرن این شکلیه😊
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کدوم عروسی اول عروسیش میره طلاهای مادرشوهرشو برمیداره اخه؟ شما باشی همچین کاری میکنی؟ایشون متاهل بود ...
خو اینم بگو شوهرش بی عرضه بود حقوقش میگرفت از اول ماه تا آخر ماه بی پول بود مثل بدبخت ها بود بگو که شوهرش حلقه ازدواج بدل بهش داد گفت من اون طلا رو دزدیدم جلوی همسرم انداختم تو آب که بفهمن چکار با دل من کردن بعد شوهر عوضیش هر روز بهش میگفت دزد وقتی این میگفت کاری برام نکردی میگفت آره نداشتم بکنم خو گوه خوردی زن گرفتی
اتفاقا میگن درصد بالایی از اینایی ک خودکشی کردن حتی تا یک هفته قبلش میگن و میخندن و کسی نمیدونه چی ...
درسته
فک کن روزی که عصرش خودکشی کرد تو مدرسه پرید رو من با ذوق بم گفت هانیههه فردا نمایش دارم بیا جلو بشین محکم برام دست بزنیا قراره بترکونم بغلش کردم بوسش کردم خوشحال بودم براش
خو اینم بگو شوهرش بی عرضه بود حقوقش میگرفت از اول ماه تا آخر ماه بی پول بود مثل بدبخت ها بود بگو که ...
شوهرش تو زندگی شاید اشتباه کرده ولی مسبب مرگ اون بنده خدا نبوده .نمیدونم تا اینجایی که من میدونم و من این چند خط رو خوندم اینجوری متوجه شدم .مگر اینکه جیز دیگه ای بینشون بوده باشه